Nextdoor Kidswear geeft kinderkleding kleur

2 oktober 2017

Kinderen willen vanaf jonge leeftijd zelf zien wat voor broek of shirt ze kopen. Op de catwalk van het Fashion Event kunnen ze zien wat er te koop is, met de geshowde kleding van Nextdoor Kidswear.

Omdat de eerste keer zo’n succes was, doet Nextdoor Kidswear nu weer mee aan het Fashion Event op 7 oktober, vertelt verkoopster Laura Habekotté: “Je merkte echt dat we na de show veel kinderen in de winkel kregen die kwamen voor de kleding die werd gedragen tijdens het Fashion Event.” En dit jaar weer lopen zeven jonge modellen met de nieuwste tienermode op de catwalk. “We gaan echt opvallen, bijvoorbeeld met gedurfde jassen, ‘damaged’ broeken en de kleuren van dit seizoen, zoals legergroen en rood.”

Van baby tot maat 176

Sinds eind 2013 kunnen (ouders van en met) kinderen van 0 tot een jaar of 13 voor de complete kinderoutfit terecht bij Nextdoor aan De Redepassage. “Van de liefste babykleertjes tot de hipste tienermode”, weet Laura. “We gaan tot en met maat 176 en sluiten daarbij goed aan bij de volwassenenkleding, die veel tieners aanspreekt.” Daarbinnen biedt Nextdoor Kidswear een mooie mix van prima instapmerkjes tot de bekendere en duurdere merken.

Wat zijn de trends?

Deze herfst zit vol met kleur. Zachte kleuren en comfortabele stoffen voor baby’s, vrolijke prints en fellere kleuren voor kinderen tot een jaar of acht. En natuurlijk de trendy items voor de tieners. “Denk aan een stoer bomberjack of een mooie skinny jeans die goed aansluit. Bij ons kun je de kleding voelen en direct zien of het bij je staat. En anders zoeken we iets dat wel bij je past. Die kijk en ervaring hebben wij als verkoopteam wel”, vindt Laura. “Wij weten wat fashion is en wat kinderen leuk vinden.”

Nextdoor Kidswear
Redepassage 17, Dronten
Facebook