Boer Zoekt Land in De Meerpaal

30 september

Wanneer
30 september 2022

’n Nostalgisch avondje uit in stadscentrum SuyderSee, nu de avonden weer donker worden. Op vrijdag 30 september om 20.15 uur is het genieten van een voorstelling op én van eigen bodem: De Meerpaal presenteert de muziektheaterproductie ‘Boer Zoekt Land’. Kijk mee!

Boer Zoekt Land is het 2e deel van het drieluik ‘Flevo-land van de Toekomst’. Het 1e deel was in oktober 2021 te zien. Het 3e deel is nog ‘toekomstmuziek’, maar zal vermoedelijk najaar 2023 plaatsvinden.

Wat ga je zien?

Muziektheaterproductie Boer Zoekt Land speelt zich af in de Noordoostpolder, vlak na de drooglegging in de Tweede Wereldoorlog. We bevinden ons in een van de vele arbeidersbarakken van die tijd. En we volgen een aantal karakters rondom de ontginning en kavelverdeling. De een is blij met het nieuwe land, de ander totaal niet. Wie krijgt een felbegeerde kavel, en wie niet…

Lokaal product van eigen bodem

Boer Zoekt Land is een echte Flevolandse productie. Een van de partijen die het live muzikaal begeleidt, is het gemengd koor Alliance uit Swifterbant.

Vooraf dineren om sfeer te proeven

Wist je dat je vooraf kunt dineren in het restaurant van De Meerpaal? Koop je theaterkaartje met de optie Dineren. Heb je al kaarten gekocht, maar wil je alsnog graag komen dineren? Neem dan contact op met het Serviceplein, 0321 – 388 770 of info@meerpaal.nl.

Meer weten? Bekijk de website van De Meerpaal.