De Meerpaaldagen

10 augustus

Wanneer
10 augustus 2023 om 19:45 uur.

De Meerpaaldagen komen er weer aan! Donderdag 10, vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus is het genieten in en rond stadscentrum SuyderSee. “Met nieuwe verlichting en geluidsinstallatie verwachten we meer sfeer in de tent” vertelt Vincent Schuurman, vicevoorzitter van de Meerpaaldagen. Hij neemt ons mee in het programma.

Lokaal talent laat van zich horen

“Iedere avond starten we met een band die een link met Dronten heeft. Zo treedt donderdag Flavour op, vrijdag Bittersweet en zaterdag Ohana.” vertelt Vincent. “Alle drie de coverbands hebben één of meer bandleden uit onze gemeente.” De jongeren kunnen los op RadioRave en DJ Barry Fest. Daarnaast staat tributeband U2two op het podium, bekend van het SBS6 programma ‘The Tribute: Battle of the Bands’. Vrijdagvond wordt het meezingen, want de dames van ‘We Want ABBA’ treden op! En na het succes van René Karst vorig jaar, komt deze editie Django Wagner naar Dronten.

Een bomvol middagprogramma

Ook vrijdag- en zaterdagmiddag is er volop vermaak (voor jong en oud) in stadscentrum SuyderSee. Tijdens de seniorenmiddag op vrijdag speelt Tamara Tol uit Volendam met haar band allerlei hits van vroeger. “En natuurlijk organiseren we net als elk jaar de gezellige braderie met leuke snuisterijen en koopjes”, laat Vincent weten. Het belooft groots te worden, want er hebben zich al veel kramen aangemeld. Daarnaast vind je zaterdag verspreid over het centrum verschillende straatartiesten. “Waar je ook kijkt, overal is wat leuks te doen!” vertelt hij enthousiast.

Bekijk het volledige programma