Festival SuyderSee

22 juli

Wanneer
22 juli 2023

De zomer breekt aan, tijd voor feest dus! En dat wórdt het tijdens Festival SuyderSee. Op zaterdagmiddag 22 juli is er van 12.00 tot 17.00 uur volop vermaak in stadscentrum SuyderSee! Want wat is er gezelliger dan tijdens het winkelen en je relaxmomentjes op het terras leuk vermaakt te worden? Festival SuyderSee is er dan ook voor jong en oud!

Straattheater, schmink en ballonnen

Verspreid door het stadscentrum vind je de meest bijzondere straattheateracts, de beste glittertattoo-artiesten en de creatiefste ballonkunstenaars. De Zingende Zeemeermin en de rijdende tijdmachine ‘Muziek Aller Tijden’ zorgen voor de vrolijke noot. Kinderen kunnen al hun energie kwijt op één van de vier springkussens op het Meerpaalplein. En daarna? Een lekkere traktatie natuurlijk (op = op)!

Stoepkrijtwedstrijd op het Meerpaalplein

Op het Meerpaalplein ligt voor elke creatieveling weer stoepkrijt klaar. Het thema is – hoe kan het ook anders – de zomervakantie. Fotografeer jouw stoepkrijtcreatie en deel het via Facebook of Instagram met de #stoepkrijtwedstrijddronten. De kunstenaars van de drie mooiste creaties winnen een een leuk cadeautje voor in de zomervakantie! Vorig jaar gingen Willemijn, Kaitlin en Madee er met een prijs vandoor. Word jij het dit jaar? Succes!