Griezelen in stadscentrum SuyderSee

27 oktober

Wanneer
27 oktober 2023 om 18:00 uur.

Griezelig goed nieuws voor de kleine monsters en heksenliefhebbers uit Dronten! Vrijdagavond 27 oktober, tijdens de koopavond tussen 18.00 en 20.00 uur, is stadscentrum SuyderSee namelijk dé plek voor Halloweenplezier.

We nodigen kinderen en hun (groot)ouders uit om angstaanjagend verkleed naar SuyderSee te komen. Ga op zoek naar de winkels met een bezemsteel of spookje voor de deur, roep ‘Trick or Treat’ en wie weet verrassen de winkeliers je met een lekkere traktatie.

Wie is het mooist verkleed?

Degene met de meest griezelige outfit wint ook nog eens een leuke prijs. Hoe doe je mee? Maak in stadscentrum SuyderSee een foto van jou mét je Halloween-outfit en upload ‘m via www.suydersee.com/trick-or-treat. De winnaar wordt op maandag 6 november 2023 bekendgemaakt.

Een extra griezelig Havenplein

De winkeliers aan het Havenplein doen er nog een schepje bovenop… Met rook, vuurkorven en acteurs maken ze het extra griezelig. Durf jij het aan om langs het Havenplein te lopen? Dan staat er een zoete beloning voor je klaar! Daarnaast maak je kans op leuke prijzen, als je de uitgeholde pompoenen op het plein volgt.