Havenpleinfestival

08 juni

Wanneer
08 juni 2024
Waar
Havenplein

Dronten gaat weer helemaal los op het Havenpleinfestival. Zaterdag 8 juni is er vanaf 12.00 uur gezelligheid voor iedereen! ’s Middags struin je over een markt met verse streekproducten en zijn er schmink en spelletjes voor de kids. ’s Avonds nemen muzikale talenten uit Dronten het programma over. Abtin Salem, de DJ’s van On Your Feets én coverband Amplifier staan op het podium.

STADronten en Moellies hebben er opnieuw een prachtig programma voor jong en oud van gemaakt. Onder andere met de traditionele veiling van ‘objecten’ van ondernemers in stadscentrum SuyderSee. Nieuw deze editie is de markt met verse streekproducten, waarvan een deel van de opbrengst naar het goede doel gaat. Tussen het middag- en avondprogramma blijf je gewoon lekker in SuyderSee hangen. Schuif aan bij Moellies of één van de andere horecaondernemers in het centrum, of bestel een portie verse friet bij de kraam van Willy’s.

Programma

12.00 uur tot 17.00 uur: Middagprogramma (streekmarkt en schmink)
17.00 uur tot 18.00 uur: Veiling
18.00 uur tot 19.00 uur: Matthias de Jong
19.00 uur tot 20.00 uur: Anton Rekers
20.00 uur tot 22.00 uur: Abtin Salem en On Your Feets
22.00 uur tot 00.30 uur: Coverband Amplifier

Goede doel: Beleeftuin Drakensteyn

Het Havenpleinfestival ondersteunt elke editie een goed doel. Dit jaar is dat Beleeftuin Drakensteyn; een (rolstoeltoegankelijke) beleeftuin in Biddinghuizen waar kinderen met en zonder een lichamelijke of geestelijke beperking samen spelen en beleven.