Najaarskermis

26 oktober

Wanneer
26 oktober 2022

Van woensdag 26 t/m zondag 30 oktober is het weer ouderwets gezellig kermis in het dorp. Op het Meerpaalplein in Dronten vind je zo’n 17 attracties, voor elke leeftijd en spanningsgrens wat wils.

Natuurlijk is er de good old oliebollenkraam, maar niet voordat je de thrill van de 40 meter hoge Booster hebt ondergaan. Met een snelheid van circa 100 km/uur ga je naar een figuurlijk én letterlijk hoogtepunt. Zo goed heb je Dronten nog nooit kunnen overzien 😉

Van Polyp tot grijpmachines

Iets minder snel en heftig is de Polyp die je als een octopus allerhande bochten laat maken. De regie houd je nog meer zelf in een van de 20 botsautootjes op het kermisterrein. En natuurlijk zijn er altijd nog de klassiekers, zoals het ballengooien, eendjes vissen, muntjesschuiven en de grijpmachines.

Het mooie van Dronten?

Kermisorganisator Björn de Beer: “Dronten is een mooie locatie. Net als voorheen willen we daarom weer een jaarlijkse voorjaars- en najaarskermis hier organiseren. Het Meerpaalplein is een superlocatie, omdat er volop stroompunten zijn en we gemakkelijk kunnen op- en afbouwen.”