SNS Bank legt de paarse loper voor je uit

05 november

Wanneer
05 november 2022

Op zaterdag 5 november opent SNS Bank Dronten op feestelijke wijze haar totaal nieuw ingerichte bankkantoor aan De Binnenloop 13, middenin stadscentrum SuyderSee. Iedereen is van harte welkom om via de paarse loper binnen te kijken onder het genot van een kop koffie.

Andrea Villanueva kijkt ernaar uit. Letterlijk bijna, want tijdelijk werkt het bankteam vanuit de mobiele bankbus voor de Jumbo. Op 29 oktober is het kantoor gebruiksklaar, maar op zaterdag 5 november is het dus de officiële opening.

Warme kleuren en meer ruimte

“Het pand is vooral veel ruimtelijker geworden”, vertelt Andrea. “Dat komt ook door de kleurstelling. Eerst was dat donkerpaars, maar nu hebben we in lijn met de landelijke SNS-huisstijl alle pasteltinten uit het logo meer toegepast. En voor wachtende klanten hebben we een mooie grote tafel met stoelen bij de entree geplaatst.”

Voor al je bancaire vragen en een leuke actie

Los van de feestelijke opening kun je als particulier of zakelijke klant natuurlijk altijd met al je bancaire vragen bij het kantoor terecht. Van een betaalrekening tot hypotheek. Andrea: “Veel mensen vinden het fijn dat ze nog gewoon gemakkelijk bij een bankvestiging terecht kunnen. En we hebben ook nog een leuke actie lopen tot 20 november. Als je bij ons je woonverzekeringen onderbrengt, krijg je 50 euro cashback. Leuk meegenomen toch!”