Wegens succes herhaald: de Stoffenbeurs

23 september

Wanneer
23 september 2022

Op vrijdag 23 september van 10.00 tot 16.30 uur vindt op het Meerpaalplein de Stoffenbeurs plaats. En vanwege het succes van vorig jaar, staan er deze tweede editie maar liefst zo’n vijftig stands. Of het nu voor mode of voor wonen is, je vindt hier alles, tegen een voordelige prijs.

Hoe is het de eerste keer ontvangen?

Elaine Kuipers van De Stoffenbeurs: “Erg goed; er waren veel bezoekers en ze waren ook nog eens erg enthousiast. Veel mensen vroegen me toen al of we snel weer kwamen. Als de ruimte er is, hopen we voortaan elk jaar twee keer te komen, in het voorjaar en najaar.”

Wat maakt de beurs zo populair?

“Het is een complete snoepwinkel voor de hobbynaaister of creatieveling met stof. Het assortiment is erg breed, van stoffen voor dames- en heren- en kindermode tot hobbystoffen en de exclusievere designerstoffen. Van wol en katoen tot tricot. En natuurlijk zijn er volop bijpassende fournituren, patronen en accessoires. Gewoon alles wat je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan.”

Wat is het leuke van stoffen sneupen?

“Mensen vinden het leuk om creatief bezig te zijn. Het leuke is dat we op de stofbeurzen ook steeds meer jongere mensen zien die het leuk vinden zelf kleding of interieurstyling te maken. En met een beetje geluk vind je hier voordelige coupons van soms dure exclusieve stoffen. Natuurlijk kun je in een winkel iets kant-en-klaars kopen, maar met deze stoffen draag je altijd iets unieks.”