De winnaars van de outfitwedstrijd

15 november 2023

De laatste vrijdagavond van oktober was het spookachtig en spannend in stadscentrum SuyderSee! De speciale koopavond stond namelijk helemaal in het teken van Halloween. De etalages waren door de ondernemers griezelig aangekleed, met heksenbezem bij de deur. De échte sterren waren natuurlijk de meer dan tweehonderd prachtig verkleedde kinderen, die ons verrasten door hun angstaanjagende maar schitterende creaties.

Het hoogtepunt van de avond in stadscentrum SuyderSee was de Halloween-outfitwedstrijd. Ouders stuurden via de website massaal foto’s van hun kind(eren) in Halloween-outfit. Van kleine mummies en vampiers tot herkenbare en bekende karakters uit films en series. Zelfs een heel gezin in een griezelige outfit zat tussen de inzendingen.

Karakter uit ‘The Ring’

De outfitwedstrijd kent drie winnaars. Ashley (14) is er één van. Ze was verkleed als het meisje uit de put van de bekende horrorfilm ‘The Ring’. Ze maakte haar outfit helemaal af, door te poseren in de fontein in stadscentrum SuyderSee. “Mensen herkenden direct dat ik het karakter uit The Ring was” vertelt Ashley trots.

Broers Lars en Dean

Lars (5) deed samen met zijn broertje Dean (3) mee aan Trick or Treat. De heksenmuts die hij een paar dagen eerder bij pannenkoekenhuis Hans en Grietje kreeg, bleek perfect voor Trick or Treat in SuyderSee. Zijn broertje Dean stal de show met een outfit uit de verkleedkist thuis en een bijpassende pruik. Het kan ook niet meer stuk voor de broers, met zoveel snoepjes op zak en ook nog eens de prijs voor de meest griezelige outfits.