Bij Carpe Diem Makelaardij gaat het over jouw woning

26 januari 2018

Sinds december 2017 is Carpe Diem gevestigd midden in De Redepassage. Een makelaardij die het over een andere boeg gooit. Met persoonlijk contact over zaken die echt met je huiswens te maken hebben.

Na jaren ervaring in de makelaardij en marketing begon Nathalie Minkman in 2014 als makelaar met Carpe Diem Makelaardij. Zelfstandig, maar wel aangesloten bij de branchevereniging VBO. Na drie jaar onderdak bij een financieel advieskantoor wilde de Drontense haar visie in een eigen vestiging kunnen etaleren. Letterlijk dus, want in De Redepassage 19 merk je ogenschijnlijk niks van een makelaar. Sfeervol opgestelde oude fauteuils en leuke bankjes sieren de winkel.

Vragen over je woonbeleving

“We willen een huiskamergevoel uitstralen”, vertelt Nathalie. “Want waar gaat het om bij makelaardij? Om wonen. Als mensen bij ons komen of wij meegaan met een bezichtiging, willen ze alles weten over het huis, over de soort vloer of hoe de muren gestuct zijn. Vragen over een hypotheek stellen ze niet aan ons. De wetgeving daaromheen wordt ook steeds complexer en laten we graag over aan de financieel experts.”

Dronten nog niet oververhit

“Klanten kunnen ongedwongen en laagdrempelig rondkijken. Maar heb je een vraag over een huis, dan kan dat ook. ‘Ja, we hebben een mooie portefeuille; voor elke levensfase kunnen we klanten helpen. De markt in Dronten is goed, gelukkig niet oververhit. Daar zoeken we een weg in.” Alle meubels en accessoires in de winkel zijn te koop, maar natuurlijk kun je ook aankloppen bij het vier dames sterke team om een woning te kopen of te verkopen.

Je eigen website en visitekaartje

Leuke bijzonderheid bij Carpe Diem Makelaardij is dat elke woning z’n eigen website en visitekaartje krijgt. Wel zo leuk om virtueel te laten zien aan anderen. Dat past in het concept van Carpe Diem Makelaardij 2.0. Een combinatie van kantoor en winkel met vier pijlers: Duurzaam, Veiligheid & Comfort, Ontwerp & Advies en Interieur & Accessoires. “Zo organiseren we workshops over domotica en werken we samen met samenwerkingsexperts in gordijnen en muurbekleding. De voorbeelden vind je ook in onze winkel. We willen onze klanten kunnen helpen bij al hun mogelijke woonvragen.”

Carpe Diem Makelaardij
De Redepassage 19
0321-311629 / 06-30382667