Blokker heeft alles in huis voor Sint

22 november 2018

Gourmetstellen, gezelschapspellen en speelgoed. Sint en de feestdagen staan voor de deur en Blokker heeft alles om het met die dagen nog gezelliger te maken. Niet voor niets is de slogan van het Hollandse merk: ‘Blokker, alles in huis’, waarvan veel speelgoed met wel 50% korting!

Bedrijfsleidster Petra Lindeboom van de Dronter vestiging in SuyderSee merkt aan de aankopen dat mensen vooral zoeken naar gezelligheid en dingen samen doen. “Zoals samen lekker koken en tafelen; dat zie je terug in de vraag naar bakplaten maar ook naar mixers, sapcentrifuges en blenders. Want het mag ook best gezond zijn, vinden veel klanten. Het mooie is dat we de keuze bieden tussen de bekende A-labels en ons nieuwe Blokkerlabel; zeker zo goed en vertrouwd.”

Gezelschapsspellen en puzzels

Verder zijn gezelschapsspellen helemaal in. Naast de bekende familiespellen Cluedo, Stratego, 30 Seconds en Rummikub heeft Monopoly een nieuwe variant liggen: een versie waarbij je juist moet valsspelen. “Maar je vindt ook spellen, gericht op volwassenen, zoals Mouthguard”, weet Petra. “Met een bitje in moet je allerhande opdrachten uitvoeren. Leuk voor bij de borrel.” Blokker heeft ook daarvan alles in huis, net zoals de legpuzzels de stellingkasten vullen.

Lego en L.O.L.-ballen

De speelgoedhoek staat tjokvol poppen, auto’s, boekjes en alles waar kinderen blij van worden. De trends? Petra vertelt: “Meiden gaan voor de bollen van L.O.L.; die kun je open maken, waarna er een kleine verrassing tevoorschijn komt. Elke bal heeft zeven lagen, dus je hebt zeven keer een klein cadeautje. Jongens daarentegen vinden vooral Lego nog steeds heel leuk; vooral de Adventure-serie is populair. Voor de kleinsten heeft Blokker ook veel houten speelgoed liggen; veilig en duurzaam.

Van online tot Afhaalpunt

Op www.blokker.nl vind je nog veel meer leuk en leerzaam speelgoed, waaronder de Smart Games. Een spel waarbij je via puzzelstukken op een spelbord uitgedaagd wordt om de oplossing te vinden. “Vind je bij ons in de winkel je artikel niet, dan kunnen wij dat online direct voor je bestellen”, geeft Petra aan. “We kunnen het thuis laten afleveren, maar in onze winkel hebben we ook een afhaalpunt. En als je iets wilt ruilen, gaan we daar vaak heel flexibel mee om. Da’s ook Blokker.”