Blokker, alles in huis

20 december 2019

Ziet er goed uit hè, die vernieuwde Blokker. Marcel Slot leidt ons door zijn winkel aan Het Ruim in stadscentrum SuyderSee: “Voorheen kwam je hier vaak veelal gericht voor het artikel dat je nodig had, maar nu met de nieuwe inrichting zijn we ook meer een inspiratie- en shopplek geworden.”

Al wandelend langs de werelden inspireren & verrassen, speelgoed & hobby, wonen & sfeermaken, eten & tafelen, koken & bakken, huishoudelijke apparaten & keukenmachines, wassen & strijkenbaden & slapen, schoonmaken & organiseren en nog vele andere kun je eigenlijk alles wel vinden wat je thuis nodig hebt. “Veel van onze afzonderlijke artikelen met dezelfde functionaliteit kun je wel bij meer verkooppunten in Dronten vinden”, erkent de eigenaar. “Maar juist de combinatie van, en mede de opbouw in prijs en kwaliteit van de producten samen met onze persoonlijke service geeft juist deze winkel die meerwaarde en niet te vergeten het gemak.”

De wereld aan keuze en beleving

Mooiste compliment dat het veertien personen sterke team van Blokker geregeld krijgt, is de overzichtelijkheid en diversiteit aan producten. Dat is zelfs versterkt door de toevoeging van honderden nieuwe artikelen waardoor de klant nog beter slaagt in de aankoop van het juiste product. “Dat komt vooral door de indeling in werelden: zo staan de kook- en bakproducten en -machines in aanverwantheid en functionaliteit bij elkaar gepresenteerd. Dat geeft meer duidelijkheid, waarbij je in een oogopslag kunt zien uit welke eigen merk ‘Blokker’-producten en A-merken, zoals BK, Philips, Bosch, Leifheit, Brabantia en Curver, je kunt kiezen.”

Van pizzarette tot Moccamaster

En kan de klant het product toch niet vinden, dan helpt een medewerker bij één van de bestelpunten je graag om het artikel te bestellen in de juiste kleur of uitvoering. Dan wordt het – gratis – bezorgd bij de Blokker-vestiging of gewoon bij de klant thuis, zodat de klant het alsnog snel in huis heeft. Met de feestdagen voor de deur wel zo gemakkelijk. Maar gelukkig is er in de winkel nog genoeg te vinden om gezellig de dagen te beleven: van de populaire pizzarette tot het vertrouwde gourmetstel. Of ga zelf aan de slag met die mooie keukenmachines, stoompannen of Moccamaster van Douwe Egberts. Want wist je dat je je koffiezegels gewoon bij Blokker kwijt kunt? Blokker, alles in huis!

Blokker-bedrijfsleidsters Sharon Hofman, Suzanne Wobben en Yvonne Minnema zijn klaar voor de feestdagen!