HEMA blijft verrassen

24 augustus 2023

De zomervakantie is weer bijna voorbij en dus zijn alle ogen gericht op het nieuwe schooljaar. Schriften, pennen, ringbandmappen, lunchboxen, kaftpapier, etiketten en een geodriehoek? Je hebt het allemaal nodig. “Voor je schoolartikelen ga je natuurlijk naar HEMA, want we hebben écht alles voor je”, weet Tamara Koggel van HEMA Dronten. Bij aankoop van €10,- aan schoolartikelen krijg je ook nog eens een stickervel met leuke stickers om je boeken en schriften te personaliseren.

Ieder jaar opnieuw is het voor HEMA een uitdaging om je te verrassen met hun nieuwe collectie. En dit jaar maken ze het je wel heel gemakkelijk. Het assortiment bestaat uit maar liefst zes nieuwe thema’s. “Zes totaal verschillende collecties, waaronder een unieke samenwerking met Nijntje” vertelt Tamara. “Stiekem is dat wel m’n favoriet.” Waar ga jij dit schooljaar voor? Een schattig bloemetjespatroon, grappige illustraties van snacks of een stoer junglethema?

Tamara helpt je graag

Tamara vindt het leuk om scholieren in de winkel te ontmoeten en ze te helpen een keuze te maken. De brugklassers die samen met hun ouders de eerste schoolartikelen uitzoeken, de georganiseerde leerlingen die alles al weken in huis hebben en de ouderejaars die met een vriend of vriendin een paar nieuwe schriften kopen. 

Een gepersonaliseerde agenda

En eh… niet vergeten om een mooie schoolagenda te kopen hè. Want die heb je nodig om de belangrijkste toetsen en deadlines in op te schrijven. Hoe leuk is het om je eigen agenda te ontwerpen? Een leuke print en de mooiste foto’s van bijvoorbeeld de zomervakantie. Kijk maar eens op de website van HEMA. “Een weekplanner is ook echt superhandig! Die richt je helemaal zelf in en daarin schrijf je wat je op welke dag van de week wil doen” weet Tamara. Kom je er niet uit? Ga dan gewoon naar de winkel en vraag naar Tamara, ze helpt je graag op weg.