HEMA weet je ook deze Kerst weer te verrassen

1 december 2021

Een bakvorm in de vorm van een kerstboom, een spel met knalbonbons en een te personaliseren kerstbal. Ofwel, ook voor deze kerstdagen weet HEMA je weer te verrassen. Wil je echt sfeer snuiven, dan lees je er alles over in het kerstmagazine dat vanaf 6 december huis-aan-huis in de bus valt.

Huisje, hondje, feestje

Teamleidster Karin Taal van HEMA Dronten kan niet wachten. “Voor iedereen staat er wel iets leuks in; voor kinderen leuke knutselopdrachten en verder natuurlijk volop inspiratie om je huis sfeervol in te richten met Kerst. Of neem de variatie in artikelen in onze Takkie-lijn. Je vindt deze hond uit de boeken van Annie M.G. Schmidt op zowel kleding als in kerstspeelgoed en -decoratie. 

Eettafeltje-dekje

Eenmaal in de winkel aan Het Havenplein kom je met de muzikale kerstklassiekers echt in de kerstbeleving, vindt Karin: “Je vindt bij ons van alles op het gebied van wonen en gezelligheid.  Bijvoorbeeld leuke decoratie, zoals tafellakens en inpakpapier, maar we hebben ook leuke aankleding voor een mooie kerstdis. Zo hebben we een prachtige servieslijn in een aubergine-achtige kleur met mooie zilver- en goudkleurige accessoires. Denk aan servetringen, botermesjes en menustandaards. Vooral de warme tinten zie je veel dit jaar.”

Maak je eigen adventskalender

Met een adventskalender leef je nog meer toe naar Kerst. “We hebben verschillende varianten”, weet Karin. “Kant-en-klare kalenders met chocola en beautyproducten, maar ook exemplaren die je zelf in kunt richten. Wel zo leuk!” Over doe-het-zelven gesproken, HEMA heeft alles in huis om te knutselen, van glitterstiften tot kerststerren. “Klanten vragen wel eens naar producten waarvan ze denken dat we dat niet zullen hebben. Maar toch ligt dat vaak ook ergens in onze winkel.”

Alles voor in de keuken

Zo kun je ook in de keuken je hart deze maand weer ophalen. Van leuke baksets en koekjesmix in een rendierpotje tot het schattige gingerbreadhuisje. Leuk om te maken. “Is dat toch niet jouw ding, dan kun je nog kiezen voor onze pretzel brownie caramel cake uit onze bakkerij, de winnende taart van de ‘HEMA 95 jaar’ taartenbakwedstrijd. Lekker zoet en helemaal passend bij de kerstdagen. En zoek je iets waarvan je niet verwacht dat we het hebben. Vraag het gewoon; we verrassen je graag!”