ICI Paris XL, in geuren en kleuren

2 oktober 2017

Mixen en matchen, dat is het motto van ICI Paris XL in Dronten. Hun producten zie je terug in andere SuyderSee-zaken, en ook het Fashion Event laat de parfumeriezaak van haar mooiste kant zien.

En weer loopt een klant de deur uit met zo’n luxe papieren tasje met het bekende roze logo. ICI Paris XL verkoopt dames- en herengeuren, huidverzorging en make-up, met de daarbij behorende producten en accessoires. De bekende merken klinken aan de muren: Lancome, Dior, Chanel, Yves St. Lauren, Gucci en Armani. “Maar voor elke beurs hebben we een prima product, hoor”, weten Ria Schutter en Marianne van der Linden, twee van de negen verkoopsters van de landelijke keten in Dronten. Al sinds 2006 zit de vestiging er.

’Jou helpen de betere versie van jezelf te zijn’

“Natuurlijk kun je ook online bestellen, of bij ons aan de balie”, weet Marianne, “maar klanten willen graag direct over hun favoriete product beschikken. Dus hebben we zoveel keuze en voorraad.” Toch denken de dames groter. “We werken bijvoorbeeld samen met andere zaken in het stadscentrum, zoals Eye Wish en Hunkemöller, waar we onze schoonheidsproducten in de winkel hebben liggen. Wat deze winkels bindt? Er goed uitzien! Eigenlijk net zoals onze slogan zegt: ‘jou helpen de betere versie van jezelf te zijn’. Dat is onze passie. Het Fashion Event sluit daar mooi bij aan. Wij nemen daar de modellen van OPEN32 voor onze rekening.”

Bij twijfel je gewoon even laten opmaken

Intens, fris, kruidig, pittig, sportief, zoet…., een parfum blijft persoonlijk, vindt Ria. “Maar wij weten hoe een product is opgebouwd en hoe het uitwerkt. Aan ons is het om erachter te komen wat een klant een fijne geur vindt en wat zou kunnen passen.” Een klant kan van alles testen, dus ook de nieuwste trendkleur rood. Wie nog niet precies weet wat hem of haar staat qua make-up, kan zich laten opmaken bij ICI Paris XL. “Of je nu twijfelt, of dat je het gewoon benieuwd bent naar een nieuwe eyeliner, lippenstift, huidcrème of foundation, wij helpen je graag door het te laten zien”, vertelt Marianne. “En eventueel kun je bij ons een workshop doen, waarin we alle tijd nemen.”

ICI Paris XL
De Reling 21, Dronten
Tel. 0321 – 315 780
www.iciparisxl.nl