Intertoys blijft vermaken

20 juni 2024

De zomer – en dan vooral de zomervakantie – betekent voor kinderen veel speelplezier. En dat de zomer aan de deur klopt, merkt Celeste van Intertoys in stadscentrum SuyderSee maar al te goed. “Ik hoef daarvoor echt niet naar buiten te kijken. Het speelgoed dat de deur uit gaat, zegt mij al genoeg.”

Het buitenspeelgoed vliegt volgens Celeste de deur uit. En ja, de voetballen, skeelers en waterpistolen blijven elk jaar enorm populair. Nu de temperaturen stijgen, vinden de kinderen het ook weer leuk om met water te spelen. “De traditionele waterballonnen hebben we vervangen door herbruikbare varianten. Beter voor het milieu en nét zo leuk!”, vertelt ze enthousiast. Ook de watersproeiende octopus voor in de achtertuin raadt ze aan. Kinderen vinden ‘m fantastisch en blijven er urenlang van genieten. En wat ook leuk is? “Sinds kort hebben we bellenblaaspistolen. Binnen een paas seconden heb je duizenden bellen in de lucht. Hoe leuk is dat.”

Spellen voor onderweg

Voor kinderen die een lange en vermoeiende reis naar het vakantieadres voor de boeg hebben, heeft Intertoys een groot assortiment populaire spellen in reisformaat. Of Celeste zelf nog een favoriet heeft? “Jazeker! Keer op Keer, Clever en Keezen vind ik heel leuk én verveelt nooit!” Eenmaal aangekomen op de camping, is het natuurlijk eerst de tent opzetten, de omgeving verkennen en vakantievrienden maken. Daarna lekker spelen met de klassiekers zoals Jeu de Boules, ringwerpen en Kubb. “Leuk, omdat jong en oud het samen kunnen spelen.”