Jensen Family Shop opent haar deuren

20 april 2023

Stadscentrum SuyderSee heeft een regionale aantrekkingskracht vanwege het ruime fashionaanbod. En dat aanbod is deze maand door de komst van Jensen Family Shop wéér ruimer geworden. Het Friese winkelconcept nam haar intrek in het prachtige pand aan De Kiel. “Wij gaan voor modieuze en betaalbare kleding voor het hele gezin. In twee weken tijd hebben we al zóveel mensen in de winkel gehad. Dat maakt onze start nóg leuker!”, vertelt filiaalmanager Michelle.

De grote tafel in het midden van de winkel – met daarop natuurlijk de krant van vandaag – bevestigt het huiselijke gevoel wat Jensen Family Shop zo belangrijk vindt. “Het familiegevoel zit in onze naam én in onze klantbenadering. Daar hoort eerlijk advies bij, zodat de klant altijd met een blij gevoel de winkel verlaat en bij thuiskomst niet teleurgesteld is over een aankoop. 

Betaalbaar, modieus en toegankelijk

Met merken als So Soire en Stonecast voor volwassenen en D-Zine en Ravagio voor kinderen, geeft Jensen Family Shop de fraai gevulde winkelrekken een fris en kleurrijk uiterlijk. En wie net iets verder kijkt, ziet meteen hoe ze het verschil willen maken. “We hebben betaalbare kleding van goede kwaliteit. En ons assortiment is écht voor iedereen; van mensen van 0 tot 99 jaar!” Daarnaast spaar je als Family Member voor persoonlijke kortingen en cadeaus. 

De keuze voor Dronten

Het succesvolle familiebedrijf is een begrip in Friesland en richt zich nu ook op Flevoland en Overijssel. De keuze voor stadscentrum SuyderSee is volgens Michelle duidelijk: “We hebben Dronten vanwege het mooie centrum en de samenstelling van de bevolking al enige tijd op het oog. Toen er een pand met deze oppervlakte vrijkwam, was dat natuurlijk een kans.”

Foto: Michelle en Joyce