Kaatje wil je blij maken en inspireren

26 januari 2018

“Vaak zoeken mensen hier een leuk cadeautje; wanneer ik ze dan heb geholpen om het te vinden, heb ik wel zo’n yes-moment.” Zomaar een van de redenen waarom Lizet Verheul niet zonder Kaatje zou willen.

Alweer bijna zeven jaar is de Dronter onderneemster de drijvende kracht achter Kaatje. “Maar we doen met het hele team van vier vaste gezichten en een aantal oproepkrachten. En ik heb natuurlijk mijn familie met de andere modezaken hier in SuyderSee, die achter me staat. Zonder al deze betrokken mensen zou het niet hetzelfde zijn. Daar doe je het wel samen mee.”

Het voordeel van de Kado-bon

Kleding, schoenen, sieraden, kaartjes, hebbedingen, maar ook woonaccessoires, zoals schilderijen en lampen, zijn voor menig shopper een goede reden om even bij Kaatje te neuzen. En er zijn natuurlijk de vele leuke cadeauartikelen, waar je uit kunt kiezen. “Ik hoor regelmatig dat mensen weer een Kado-bon van Kaatje hebben zien liggen bij een feestje. Dat is mooi, en ik kan het me ook wel voorstellen. Zo’n bon is immers altijd leuk om te krijgen en iets van je eigen smaak te kopen. Iets wat je inspireert of waar je vrolijk van wordt.”

“We houden van dingen uitproberen”

Elke keer weer slaagt Kaatje er nog in om zich te onderscheiden met haar aanbod. Naast veel kijken op beurzen bieden de social media, zoals Pinterest en Instagram veel inspiratie, aan Lizet, maar ook aan de concurrentie. Door veel last minute te kunnen bestellen, weet Kaatje het nieuwste van het nieuwste, en inspelend op de laatste trends in het aanbod te hebben. “We houden wel van dingen uitproberen. En daarnaast is het toch zo dat veel klanten voor Kaatje, voor onze sfeer, komen. Omdat we leuke spullen hebben, goed helpen en het leuk inpakken.”

Kaatje
De Redepassage 13
0321 – 701269