“Kijk, dit komt van – de nieuwe – Shoeby”

24 september 2020

Na bijna tien jaar is Shoeby sinds 3 september terug in Dronten. Klanten zijn er blij mee, weet bedrijfsleidster Rebecca Dikkeschei: “Velen hebben ons gemist in stadscentrum SuyderSee: die gingen daarom naar plaatsen in de omgeving, speciaal voor Shoeby.”

In Dronten vind je het nieuwste van het nieuwste. Want de winkel aan Het Ruim (voorheen Klif 18) is gestyled volgens de laatste Shoeby-huisstijl. Dus met lichte muren en veel ruimte. De zwarte spotjes aan het plafond geven het pand een moderne look. Maar de mode en medewerkers maken het echte verschil van het 40 jaar jonge Nederlandse familiebedrijf met 240 vestigingen. 

Je gezien voelen
“Deze maand zijn er drie nieuwe winkels geopend, waaronder die van ons”, vertelt Rebecca die samen met Johanneke Dooren-Koning de functie van shopmanager bekleedt. “Dronten had de hoogste openingsomzet. Een teken dat klanten ons waarderen. Wat wij belangrijk vinden, is dat je gezien wordt. Dat betekent niet direct adviseren, maar wel even groeten. En als je wilt, helpen we natuurlijk graag, eventueel met een kop koffie of thee erbij. Want die huiselijke sfeer, je thuis voelen, dat vinden wij belangrijk.”

Kleding van Fred en Nicolette
En de kleding? Vrouw, man, jong, oud: iedereen kan slagen bij Shoeby. Met de leuke kinderhoek achterin – met interactieve speltafels – vind je ook voor de jongsten vanaf maat 98 volop keuze, die in lijn ligt met de volwassenmode. “We hebben met onze eigen huismerken Refill en Eksept passende kleding, echt ontworpen voor de Nederlandse markt. En daarnaast tonen we met de eigenzinnige ontwerpen van Fred van Leer, Nicolette van Dam en Freek Vonk aan dat Shoeby zich met een eigen stijl durft te laten zien. Dat klanten echt zeggen: Kijk, dit komt van Shoeby!”

Elke week nieuw aanbod
Het Dronter Shoeby-team van vijf dames heeft er zin in. “Natuurlijk kun je ook online via onze webshop bestellen, maar in onze winkel weten we je ook te verrassen. Twee keer per week vernieuwen we ons aanbod, met leuke nieuwe kleding, schoenen en accessoires. En dat allemaal tegen een heel betaalbare prijs.”