LinGerie Dronten voelt als een tweede huid

25 april 2017

LinGerie Dronten is niet zomaar een winkel in lingerie, bad-, nacht- en beenmode voor dames en ondermode voor heren. “We zijn een exclusieve speciaalzaak voor elke vrouw én man”, aldus eigenaresse Safya (rechts op de foto) van de winkel. Samen met haar collega’s Bea, Brigitte en Ester (links) probeert ze sinds 2003 dagelijks haar klanten te helpen met een mooi kledingstuk. “Wist je dat 80% van de vrouwen een verkeerde BH draagt?”, duidt Safya. “Te groot of te klein. Het staat vaak niet mooi, maar het kan ook snijdende bandjes en pijnlijke beugels opleveren of zelfs tot rugklachten leiden.”

Sport, gemak of romantiek?

De meerwaarde van LinGerie Dronten zit ‘m het feit dat alle medewerksters erkende Lingerie Styling specialisten zijn. Dat begint bij een vriendelijke begroeting en voldoende privacy, maar betekent ook een goed product en de juiste knowhow. “Onze kennis zit in een goede meting en eerlijk advies, dus goed luisteren hoort daarbij. Met welk doel koop je het product? Voor sport, dagelijks gebruik, of romantiek?” De pasvorm en het comfort maken het verschil. Overigens helpt Safya ook veel vrouwen uit de wijde regio met een borstprothese aan een perfect zittende oplossing om de symmetrie mooi terug te brengen.

Passen, voelen en beleven

De juiste lingerie zorgt voor een mooi silhouet van het lichaam. Maar elke vrouw is anders. Wat bij de ene vrouw perfect staat, past een ander misschien niet goed. Een lekker draagbare BH draait volgens Safya om de juiste maat en de juiste snit, het design en pas dan om het gedroomde setje. “Samen met de klant kijkt een van onze medewerksters dan naar de best zittende oplossing. Veel vrouwen vinden het prettig dat we duidelijk uitleggen waarom we iets wel of niet goed vinden zitten.” Ook via de online webshop biedt LinGerie Dronten haar producten aan, maar veel klanten voelen en beleven het liever in de winkel.

Het oog wil ook wat

Met alleen maar A-merken, zoals Prima Donna, Marlies Dekkers, Marie Jo en Twist heeft LinGerie Dronten mooie waar in allerhande kleuren en snits in huis. Mannen gaan vaak weer voor shorts of badmode van Calvin Klein of ondermode van Mey en Björn Borg. “We hebben voor alle maten een product dat goed bij de verschillende klanten past, van basic tot luxe. Eigenlijk slaagt de klant altijd”, vertelt Safya. Het zomerseizoen is weer begonnen, dus de badmode inclusief accessoires, zoals badlakens, slippers en sandalen, krijgt weer een prominente plek. “Qua kleuren is bijna alles modisch, maar het onderscheid zit in nog mooiere stoffen en aantrekkelijke snits.”

LinGerie Dronten
Kop van het Ruim 7
Tel. 0321 – 311 133