Marina Stomphorst wint e-bike met Winkel&Win

20 februari 2021

Het is alweer een tijdje geleden, maar afgelopen najaar kon je kans maken op mooie prijzen bij elke aankoop in stadscentrum SuyderSee. Een van de winnaars van de twee hoofdprijzen, een Gazelle e-bike, is Marina Stomphorst uit Swifterbant. Afgelopen zaterdag mocht ze ‘m ophalen bij fietsenmaker Kloppenburg in Dronten. 

Hoe blij ben je?

“Heel blij. Het overviel me. Ik was nooit gewend om iets te winnen; met een stuk kaas was ik ook blij geweest. Ik was zelfs vergeten dat ik had meegedaan. In totaal heb ik zes bonnen ingeleverd, weet ik nog. Drie met de naam van mijn vriend en drie met mijn naam. Daarmee heb ik dus gewonnen. Maar eigenlijk moeten we voor mijn vriend nu ook zo’n fiets kopen, om samen te fietsen.”

Ben je een fietser?

“Ik had een oude fiets, maar die was aan vervanging toe. We waren al op zoek, dus deze komt zeker van pas. We gaan op vakantie naar Zeeland, en dan nemen we die fietsen mee om lekker door de duinen te kunnen toeren. En de fiets is prachtig; mooi matzwart en lekker stoer. Mijn eerste kilometers om het dorp heb ik er al op zitten. Hij fietst heerlijk, en de accu kan ik eraf halen en gemakkelijk opladen.”

Mis je het shoppen nu?

“Ja, toch wel. Gelukkig kan ik bij bijvoorbeeld Kaatje en Brothers nog prima online bestellen en ook bij de Alexanderhoeve koop ik regelmatig. Kopen bij de locals probeer ik toch wel te doen, waarbij ik ook in Swifterbant winkel, hoor. Jammer is het wel dat ik niet bij Moellies of De Rede lekker een terrasje kan pakken. Dat zou ik nu op de fiets kunnen doen!”