Barbecueën met buurman & buurman

24 juni 2022

Zomers weer betekent buiten genieten, als het even kan. Zomertafelen, ofwel buiten leven, buiten eten, zoals Marcel Slot van Blokker het zegt. Buurman Klaas de Wal van Keurslager SuyderSee heeft daar alles voor in huis: “We hebben kant-en-klare pakketten, die je thuis zo aan kunt steken.”

Beide ondernemers aan Het Ruim in stadscentrum SuyderSee genieten van het goede buitenleven. En ze vullen elkaar mooi aan met hun producten. 

Blokker – funcooking en mooi gedekte tafels

Zo heeft Blokker handige funcook apparaten, zoals gourmetstellen, barbecues en pizzarettes. En natuurlijk alles voor een mooi gedekte tafel in je tuin of op het balkon. Van heldere drinkglazen en fraaie frisse karaffen tot borden in groene, okergele en roze pasteltinten en rieten placemats. Of wat te denken van het Marjolein Bastin Hummingbird (kolibrie) servies met kopjes en borden. Marcel Slot: “Wat je ook nodig hebt voor een gezellige balkon- of tuintafel, Blokker heeft het in huis.”

Keurslager – van vlees tot kant-en-klare pakketten

Dan naar de buren. Het team van Keurslager SuyderSee helpt je graag met het selecteren van het lekkerste vlees, zoals een Tomahawk steak, côte de boeuf, bavette en rib roast. Of kies voor gemak, en ga voor een van de kant-en-klare pakketten:, All-in pakket, Vegetarisch opties, Vispakket of Kidspakket. Klaas de Wal: “En natuurlijk hebben we diverse extra’s, zoals salades, sauzen, stokbrood en kruidenboter. Geef ook speciale dieetwensen aan ons door; wij verzorgen dan een alternatief.”

Totaal ontzorgen, nog meer genieten

Ofwel, voor een ultieme zomerbeleving kun je in SuyderSee alles vinden. Wil je je barbecue echt helemaal laten verzorgen, dan kan de Keurslager ook barbecues, bestek, borden en biertap, tafels en stoelen en zelfs de partytent regelen. Kun je zelf met vrienden en familie – of de buren – extra lang genieten van de zomerzon.