More opent aan het Havenplein

10 juni 2023

More, het ‘plussize concept’ van Okay Fashion, opent haar deuren aan het Havenplein (voormalig pand van C&A). Het nieuwe winkelconcept richt zich specifiek op ‘de curvy vrouw’ met gevoel voor stijl. De feestelijke opening vindt plaats op vrijdag 7 juli. Om dat samen met More te vieren, profiteer je de eerste drie dagen van twintig procent korting op de hele collectie.

Okay Fashion verhuist van het Ruim naar het Havenplein. Het huidige pand aan het Ruim wordt dit najaar gevuld met de damesmerken Cecil en Street One. “Dat zijn twee mooie merken voor vrouwen vanaf ongeveer veertig jaar” weet Chantal. En de mannen? Die vinden straks óók een leuke outfit in het nieuwe pand: “Voor de heren hebben we de merken Cars, Jack & Jones, Only & Sons, Street One en Tom Tailor in de collectie.”

“Ik kan echt niet wachten”

De nieuwe winkel krijgt een moderne, toegankelijke en open uitstraling. De linkerkant van het pand biedt volop ruimte voor de collectie van More, met onder andere de merken Only, Pieces, Vila en Vero Moda in maat 42 t/m 54. Aan de rechterkant komt Okay Fashion, met kleding voor mannen en vrouwen. Chantal kijkt er naar uit om met haar team naar het Havenplein te verhuizen: “Ik kan echt niet wachten!”

Het Havenplein bloeit op

Met de komst van Jensen Family Shop in april en More Dronten en Okay Fashion in juli, komt het Havenplein in stadscentrum SuyderSee weer tot leven. Chantal is enthousiast over de locatie: “Het is een prachtige locatie, zo tussen de terrassen van Moellies en HEMA in.”