Overhandiging eerste unieke SuyderSee tas

26 oktober 2017

Zaterdag 28 oktober zijn de eerste SuyderSee shoppers uitgereikt in stadscentrum SuyderSee. Wie zich met een volle spaarkaart meldde bij de informatiebalie in de Redepassage, kwam hiervoor in aanmerking. Mevr. Vos uit Dronten ontving de allereerste tas door de hostessen van SuyderSee. De shoppers zijn een onderdeel van de succesvolle SuyderSee Shopper Weken. Deze actie loopt nog t/m 3 december 2017.

Unieke SuyderSee Shopper

Bij elke aankoop bij deelnemende winkels in stadscentrum SuyderSee ontvangt de klant één spaarzegel. Tegen inlevering van de eerste volle spaarkaart, ontvangen de klanten één unieke SuyderSee shopper. Speciaal voor deze actie zijn 5000 van deze shoppers met een bijzonder design gemaakt. Het design van de shopper bestaat uit een afbeelding van een fossiel van een vis. De SuyderSee shopper legt hiermee de verbinding tussen de rijke geschiedenis en het ontstaan van Dronten en het moderne en veelzijdige SuyderSee centrum van nu; ontmoet elkaar in SuyderSee.
Voor deze SuyderSee Shoppers geldt wel: op is op.

Meer kaarten, meer kans

Het is belangrijk om zo veel mogelijk volle spaarkaarten in te leveren. Wekelijks kunnen rijkgevulde shoppers worden gewonnen. Deze zijn beschikbaar gesteld zijn door de deelnemende winkeliers van het stadscentrum. Wie slim is, slaat dus komende weken zijn slag in stadscentrum SuyderSee. Bij besteding vanaf 1 euro ontvangt de klant namelijk al een shopper-zegel.