SuyderSee presenteert derde editie Fashion Event

22 september 2017

Op zaterdag 7 oktober a.s. vindt voor de derde keer het SuyderSee Fashion Event in Dronten plaats. Op een mobiele catwalk presenteren 80 modellen van 25 fashion gerelateerde lokale speciaalzaken de nieuwste najaarsmode aan het winkelend publiek

Tussen 11.00 en 17.00 uur op zaterdag 7 oktober beweegt de mobiele show door de straatjes en pleinen van stadscentrum SuyderSee. De organisatie hoopt net als afgelopen jaar zeven keer een show neer te zetten. Een presentator vertelt het publiek tijdens de tour alles over de gedragen kleding en accessoires van de modellen, de laatste trends, nieuwste modekleuren en natuurlijk komen de deelnemende winkels aan bod. Het doel van het Fashion Event is om het winkelend publiek de veelzijdigheid van het stadscentrum en het speciale aanbod van de winkels te tonen.

Klanten als model van de winkels

Bijzonder aan het lokale Fashion Event is dat alle 80 modellen aangedragen zijn door de winkels. Organisator Myra de Groot: “Het zijn dus klanten van de winkels die net als u en ik gangbare maten dragen. Naast een stuk eigenheid van de modellen, komen ze uit de omgeving. Daardoor is de herkenbaarheid voor het publiek nog groter. Verder zetten we de show professioneel neer met speciale choreografie, waar de modellen voor oefenen. De show moet kwalitatief immers aansluiten bij het winkelaanbod.”

Winkels versterken elkaar

De Groot is blij met het enthousiasme van zoveel winkels. “Elk jaar verandert de samenstelling van het veld, en ook nu hebben we weer nieuwe deelnemers. Het mooie is ook dat de winkels elkaar weten te vinden. Modellen van een kledingwinkel worden bijvoorbeeld opgemaakt door een andere deelnemer. Ook de specialisten in haarmode, beautyartikelen of sieraden werken zo samen.”

Deelnemende winkels

De volgende zaken dragen bij aan het derde achtereenvolgende Fashion Event: Anemoon, at Eve’s, Brothers Jeans, DIDI, Flevo Optiek, Eyewish, Hairfriends Haar & Visagie, Hema, Hizi Hair, ICI PARIS XL, Jack and Jones, Jannekee, Kaatje, Livera, Loco Mare by Chris, Meermin, Miller & Monroe, Miss Etam, Nextdoor Kidswear, OPEN32, Pearle, Stijl Juweliers, Team Kapsalon, Only, William’s fashion for men.