SuyderSee Shopper Weken

23 oktober 2017

Tijdens de SuyderSee Shopper Weken maakt u als bezoeker van ons stadscentrum kans op mooie prijzen. Bij elke afrekening in een van de deelnemende winkels, ontvangt u een spaarzegel en een spaarkaart voor negen zegels. De eerste spaarzegel krijgt u gratis, de andere acht kunt u verzamelen en op de zegelkaart plakken.

Prachtige SuyderSee Shopper

Elke eerste volle spaarkaart geeft recht op een fraaie en duurzame SuyderSee Shopper. Dit is een stevige tas met een bijzonder en onderscheidend design. Iedere tas heeft bovendien een uniek nummer en een unieke barcode die komend jaar gebruikt zal worden voor andere aantrekkelijke acties. En heeft u een volle spaarkaart en wilt u de tas graag ontvangen? De tassen worden iedere zaterdag vanaf 28 oktober vanaf 10.00 uur uitgegeven in de Redepassage.

Wekelijks mooie prijzen

Wilt u naast deze unieke SuyderSee Shopper ook kans maken op andere mooie prijzen? Deponeer de spaarkaart dan volledig ingevuld in de verzamelbussen en u maakt kans op een van de 60 rijkelijk gevulde SuyderSee Shoppers. De SuyderSee Shopper Weken lopen door tot en met koopzondag 3 december. Kom dus gezellig naar stadscentrum Suydersee en doe mee!

Bewaar uw tas goed?

Stadscentrum SuyderSee houdt volgend jaar meer aantrekkelijke acties met de ‘’SuyderSee Shopper”; bewaar de tas met het unieke nummer dus goed.