Gratis parkeren

‘Take a shot’ – win € 1.000,- shoptegoed!

Wat is jouw mooiste plekje in de gemeente Dronten? Pak je spiegelreflex camera of gewoon je mobiele telefoon, maak die foto en upload ‘m op onze website. En wie weet win jij die twee shoptegoeden van elk 500 euro!

Of het nu de Ketelbrug is, Roggebotzand, een mooie tulpenakker, de sluis van Ketelhaven, Biddinghuizen kerktoren, spoorlijn door Dronten of dierenweide in Swifterbant, (bijna) alles mag. En echt iedereen mag – eenmalig en gratis – meedoen aan ‘Take a shot’. Er is zoveel moois in Dronten om op in te zoomen. Wij zijn benieuwd naar jouw kijk.

Kans op shopgeld en expositie

Bij ‘Take a shot’ maak je kans op mooie prijzen en eeuwige roem. Maak je foto en stuur die in tot en met 30 april 2019. Een vakjury beoordeelt de inzendingen en selecteert de 40 mooiste. Die worden van 17 mei t/m 15 juni tegelijk gepresenteerd in een levensgrote outdoor-expositie in stadscentrum SuyderSee. Vervolgens kiezen een vakjury en het publiek (Take a look) ieder de meest aansprekende foto. Zowel de vakjury als de publieksjury heeft 500 euro uit te delen. Het kan dus zelfs zo zijn dat een foto beide prijzen wint.

Doe je mee? Dit zijn de spelregels

We hebben nog wel enkele spelregels bij de fotowedstrijd ‘Take a shot’.

    • gemaakt in gemeente Dronten (Biddinghuizen, Dronten, Ketelhaven, Swifterbant).
    • staand/verticaal maken/aanleveren (in verband met expositie-opstelling).
    • minimaal 3000 pixels breed en minimaal 300 dpi; te kleine foto’s zijn niet scherp.
    • uploaden uiterlijk 30 april 2019 (via deze link)
    • voeg titel en motivatie bij foto toe


Actievoorwaarden

Door deelname aan de actie ‘Take a shot’ ga je als deelnemer akkoord met de spelregels. Daarbij hanteren we de normen en waarden voor wat betreft de wettelijke en algemene normen en waarden van het maatschappelijk verkeer. Download hier de algemene voorwaarden en specificaties.

Upload hier jouw foto!

Sluit zoekvenster