THUIS breidt uit met HKliving

25 mei 2023

Wie kent ze niet, de prachtige producten van HKliving? Twee Dronter ondernemers hebben in korte tijd een uniek merk ontwikkeld dat vanaf nu ook uitgebreid in het assortiment van THUIS eten & wonen is opgenomen. “Een heerlijk eigenzinnig merk met een bijna unieke persoonlijkheid”, vindt Liesbeth Pruim van THUIS. Een deel van het assortiment voerde ze al, maar dat is nu fors uitgebreid. De robuuste rekken in een groot deel van de woon-design winkel aan het Redeplein zijn gevuld met een grote variatie aan serviesgoed en woonaccessoires. 

“Eigenlijk zijn we de showroom van HKliving voor de consument geworden”, vertelt Liesbeth. De hoofdvestiging van HKliving in Dronten heeft uitsluitend een zakelijke functie.  Wie zich daar nu als particulier meldt, krijgt een kaartje mee met de doorverwijzing naar THUIS. “En…, een tegoedbon voor een heerlijk kopje koffie.” Wil je daar nog een lekker stuk zelfgebakken taart bij? Dat kan, want naast de interieuradviezen en de woonwinkel blijft óók de horeca een wezenlijk onderdeel van het THUIS-concept.

De producten van HKliving passen volgens Liesbeth heel goed bij Dronten. Naast het bekende assortiment servies zijn ook de meubels en woonaccessoires heel bepalend. En het bijzondere van HKliving is, dat alles op elkaar is afgestemd. “Het merk zit zo goed in elkaar, dat het zich eigenlijk vanzelf verkoopt. Mensen herkennen het en willen het graag hebben. Dat is best wel bijzonder.” Uiteraard maakt ook de horecatak van THUIS ook gebruik van HKliving. Speciaal voor het intensieve gebruik heeft Hliving de ‘chefs Collection’, een hardgebakken hufterproof servies dat dus tegen een stootje kan.

Liesbeth verwacht dat het HK-assortiment aandacht zal trekken omdat iedereen het kent en iedereen wel iets van HKliving in huis wil hebben. Ze merkt het nu al aan de reacties op social media waarin ze het merk noemt. Bovendien komt HKliving twee keer per jaar met nieuwe producten. “Altijd wat nieuws dus. En voor ons is dat een mooi aanknopingspunt om het gesprek aan te gaan over een verrassend interieuradvies. Want daar ligt mijn hart. En dat zal ook altijd wel zo blijven.”