‘THUIS genieten’ op Tweede Paasdag

14 maart 2023

Laat het voorjaar maar komen! Want THUIS eten & wonen in stadscentrum SuyderSee is er helemaal klaar voor. “De gezellige brunch op Tweede Paasdag combineren we met een event waar we onze nieuwe merken en modellen buitenmeubilair presenteren”, vertelt Anna Schoone.

Eigenlijk is het een eigentijdse combinatie van een traditioneel Paas-bezoek aan de woonboulevard en een gezellig uitje. Want THUIS eten & wonen is vooral ook een woonwinkel. En hoewel zich daarvan heel veel binnen afspeelt, richt THUIS zich met veelal Nederlandse en Deense merken zoals Weltevree, Fatboy, HKliving en Houe, óók op buiten. “Het assortiment dat we Tweede Paasdag voor de winkel uitstallen, bestaat uit buitenmeubels en kussens gemaakt van speciale buitenstoffen. Maar ook buiten vloerkleden, grote aardewerken potten en fraaie oplaadbare verlichting.”

Koffie en borrel op Tweede Paasdag 

“En als je er dan toch lekker op uitgaat met de Pasen, waarom dan niet meteen lekker komen genieten van koffie met taart of een gezellige borrel”, vindt Ivonne Denswil. “We serveren fijne borrelplanken, heerlijke mimosa’s en hebben natuurlijk onze huisgemaakte taarten klaar staan.” 

Lekker vóór thuis

Ga je de Paasdagen thuis doorbrengen maar zoek je nog wel naar een speciaal tintje? Wat dacht je van een heerlijke huisgemaakte taart van THUIS. Of overweeg eens de ‘Lekkers voor THUIS’ doosjes te bestellen. Deze speciale Paas-editie biedt een mix van lekkernijen zoals blondies, gevulde boterkoek met noten en rocky road (chocolade en koek met verrassende ingrediënten).  

Een “Lekkers voor Pasen doosje” bestellen? Of toch liever de brunch? Dat kan zowel online (website en social media), telefonisch of bij THUIS in de winkel.