Tietema geeft Pasen extra smaak

22 maart 2023

Loop je in stadscentrum SuyderSee bij Bakker Tietema de winkel in, dan kan je maar beter geen trek hebben. Want álles wat er staat, ziet er zó lekker uit! Zeker nu, vlak voor Pasen. De klassiekers zoals het verse paas- en het frisse lentebrood, de fraaie krans van rozijnenbrood met amandelspijs en de krentenbol gebakken met gele room en perzik. Loopt het water al uit je mond?

Van brood…

Medewerker Geralda Knol weet dat er bij de meeste gezinnen een rijkgevulde paasbrunch op het programma staat. “Jazeker, bij ons thuis ook”, vertelt ze enthousiast. Zelf kan ze genieten van het rozijnenbrood, de afbakbroodjes en – uiteraard – de vers gekookte eitjes. “Maar vrij zeker ga ik ook nog voor een kwarkbol en het suikerbrood. Een zoete afwisseling” vertelt ze glunderend. Maar haar grootste favoriet? “Tsja, dat blijft toch het rozijnenbrood met een dikke laag gezouten roomboter.”

… tot banket

De weken voor Pasen is de vitrine van de brood- en banketbakker prachtig gevuld met banket. Want Pasen is meer dan brunchen en lunchen. Een heerlijke advocaatslof en chipolatataart met groen en geel glazuur bij de koffie? Waarom niet! De creativiteit van Michiel Tietema en zijn team banketbakkers zie ook terug bij de tartelettes met citroen, karamel en chocolade. En wat te denken van de chocobars met popcorn, noten en frambozen? “Heerlijk voor tijdens de paasdagen, maar eigenlijk altijd wel” lacht Geralda.

Laat je inspireren!

Weet je al exact wat je op je eigen menu zet? Dan is de bestellijst van Tietema snel en eenvoudig in te vullen. Je weet dan ook zeker dat alles wat je in huis wilt halen, op tijd voor je klaar staat. En weet je het nog niet zo goed? “Kom dan maar langs in de winkel, we helpen je graag op weg “, besluit Geralda.