Tulpen en Tulpies kleuren SuyderSee

23 maart 2017

De tulpenteelt in de omgeving van Dronten is de laatste jaren fors gegroeid. De bloemenpracht op de Flevolandse akkers is in het voorjaar betoverend mooi. En wil je daar ook maximaal van genieten? Kijk dan op de website www.tulpenroutedronten.nl voor alle informatie over de bollenvelden en de mooie routes die zijn uitgezet óf kom op zaterdag 15 april naar stadscentrum SuyderSee.

Warm welkom door ‘de Tulpies’

Op zaterdag 15 april opent ‘Tulpenroute Dronten’ met een Streekmarkt midden in het tulpengebied. Maar ook stadscentrum SuyderSee staat die dag in het teken van de tulp. In het centrum word je welkom geheten door ‘de Tulpies’ van SuyderSee. Ze bewegen door het centrum met een hele bijzondere schilderijlijst met prachtige tulpen. Ga jij met de tulpenlijst op de foto, dan maak je kans op leuke prijzen. De foto’s komen op social media te staan en jij kunt ze doorplaatsen op je eigen facebook, instagram en twitter (#tulpie).

Doe de tulpen-bustour

Op 15 april is er ook een speciale tulpen-bustour vanuit stadscentrum SuyderSee. Vertrek om 10.30 uur, 12.30 uur en om 14.30 uur. Verzamelen bij de Mondriaan tulpenbakken op het ‘Meerpaalplein’ (nabij het gemeentehuis) Halverwege stopt de bus bij de streekmarkt (locatie: Bed & Breakfast De Kandelaar) die ter gelegenheid van de opening van de tulpenroute wordt georganiseerd. Bustickets kosten €5,- per persoon (contant te betalen bij de buschauffeur).