Verzorging

Gegevens

G&W Gezondheidswinkel Van Wonderen

Redepassage 26 8254 KD Dronten Tel. 0321-315 737

Openingstijden

Maandag 9:00 - 18:00
Dinsdag 9:00 - 18:00
Woensdag 9:00 - 18:00
Donderdag 9:00 - 18:00
Vrijdag 9:00 - 18:00
Zaterdag 9:00 - 17:00

Van Wonderen de Natuurlijke Drogist heet tegenwoordig ‘G&W Gezondheidswinkel Van Wonderen’.

De Gezondheidswinkel is een echte advieswinkel, waar consumenten komen met specifieke vragen over gezonde voeding, suppletie en levensstijl. Het nieuwe assortiment is daarom ook iets anders dan voorheen. G&W is meer gespecialiseerd en heeft een groter assortiment aan voeding; zuidvruchten, noten & zaden, muesli’s en melen, honing, jams, notenpasta’s, gezonde dranken, oliën, thee en chocolade. Zowel biologisch als niet biologisch.

Wat gebleven is zijn de assortimenten; vitamines, fytotherapie, homeopathie, mondverzorging, wondverzorging, sportbandages, geneesmiddelen en staalwaren. Wat helaas minder of verdwenen is uit ons assortiment, zijn de luxere cadeau artikelen en parfums.

Met de merken Hauschka en Benecos heeft de winkel zelfs vegan, organic natuurcosmetica in huis. Naast cosmetica heeft de winkel ook twee private label merken van een hoogwaardige kwaliteit, te weten; G&W en It’s Pure.

G&W is een landelijk organisatie met een maandelijkse folder, klanten kunnen kiezen voor een direct mailing of email en daarnaast is G&W op sociale media actief.

Met een goed advies en onze persoonlijke aandacht voor klanten verwelkomen wij iedereen graag bij ons in de winkel.