Een aantal ondernemers uit Stadscentrum SuyderSee organiseert ieder jaar een heuse modeshow. Dit jaar zal de modeshowplaatsvinden op 20 november a.s. in de Meerpaal Dronten. Op het podium van de theaterzaal showen o.a. Brothers Jeans, Jannekee en Kaatje de laatste mode, musthaves en trends. Tickets voor de show zijn verkrijgbaar via de bovenstaande winkeliers. 

 

Lees meer...

Naast leuke dames- en herenmode vind je sinds 14 oktober jl. bij de nieuwste fashionzaak in Stadscentrum Miller Monroe verkoopteam
SuyderSee trendy home-artikelen. Zelfs elke lamp, bank, stoel of tafel in de zaak is te koop. Volop keuze en beleving dus bij Miller & Monroe.

Lees meer...

Zaterdag 28 oktober zijn de eerste SuyderSee shoppers uitgereikt in stadscentrum SuyderSee. Wie zich met een volle spaarkaart meldde bij de1
informatiebalie in de Redepassage, kwam hiervoor in aanmerking. Mevr. Vos uit Dronten ontving de allereerste tas door de hostessen van SuyderSee. De shoppers zijn een onderdeel van de succesvolle SuyderSee Shopper Weken. Deze actie loopt nog t/m 3 december 2017.

 

Lees meer...

Deze week start de actie ‘Shopper Weken in Stadscentrum SuyderSee’ in Dronten. suydersee shopperTijdens de SuyderSee Shopper Weken maakt u als bezoeker van ons stadscentrum kans op mooie prijzen. Bij elke afrekening in een van de deelnemende winkels, ontvangt u een spaarzegel en een spaarkaart voor negen zegels. De eerste spaarzegel krijgt u gratis, de andere acht kunt u verzamelen en op de zegelkaart plakken.

Lees meer...

Stadscentrum SuyderSee is aan de herfst begonnen. Zaterdag 7 oktober vond voor de derde keer het SuyderSee Fashion Event in Dronten
plaats. 80 modellen van 25 lokale fashionondernemers presenteerden de nieuwste najaarsmode aan het winkelend publiek.

Lees meer...

DOES Loco Mare Christine klein“Elke vrouw is uniek en verdient onze persoonlijke aandacht’, vindt Christine Kooij van Loco Mare by Chris. Tijdens het Fashion Event laten we zien dat we dé winkel voor elke vrouw zijn, ongeacht leeftijd of stijl.”

Lees meer...

KnipselKinderen willen vanaf jonge leeftijd zelf zien wat voor broek of shirt ze kopen. Op de catwalk van het Fashion Event kunnen ze zien wat er te koop is, met de geshowde kleding van Nextdoor Kidswear.

Lees meer...

DOES ICI Paris XL Marianne en Ria

Mixen en matchen, dat is het motto van ICI Paris XL in Dronten. Hun producten zie je terug in andere SuyderSee-zaken, en ook het Fashion Event laat de parfumeriezaak van haar mooiste kant zien.

Lees meer...

does hairfriends 2Hoe zit mijn haar deze herfst? De modellen van Hairfriends en Loco Mare by Chris laten alle kleuren en coupes aan het publiek zien tijdens het Fashion Event. Een bad hairday? Nergens voor nodig!

Lees meer...

DOES at EvesModel worden namens at Eve’s, daarvoor meldden zich maar liefst twintig klanten van de damesmodeboetiek. Vier uitverkozen klanten van de trendy shop lopen mee in het Fashion Event, onderscheidend in stofstructuur, contrast en kleur.

Lees meer...

Winkelzoeker

Advies openingstijden

  • Maandag13.00 - 18.00
  • Dinsdag9.00 - 18.00
  • Woensdag9.00 - 18.00
  • Donderdag9.00 - 18.00
  • Vrijdag9.00 - 21.00
  • Zaterdag9.00 - 18.00
  • Koopzondag12.00 - 17.00