Stadscentrum SuyderSee is dé plek om op vrijdag 27 april Koningsdag te vieren. koningsdag
De uitgebreide vrijmarkt loopt door het hele Stadscentrum en er zijn volop activiteiten voor jong en oud. 
Een aantal winkels is geopend. Bekijk onderstaand het programma van Koningsdag in SuyderSee.  

Lees meer...


Bezoek op zondag 27 mei 2018 het Korenfestival op het Havenplein in het Stadscentrum van Dronten. Diversen koren zullen voor u optreden en hun mooiste liedjes ten gehore brengen. U kunt luisteren naar:

Lees meer...

Op zondag 27 mei 2018 wordt voor de 5e keer de Dronterlandrun georganiseerd. dronterrunDit landelijk survivalrunevenement wordt jaarlijks in Dronten gehouden. De deelnemers leggen (in een zo snel mogelijke tijd) hardlopend een parcours af met natuurlijke en opgebouwde (touw)hindernissen. Met ongeveer 1200 deelnemers is de Dronterland Survivalrun uitgegroeid tot één van de grootste sportevenementen van Dronten. 

Lees meer...

Op zaterdag 14 april is het een fleurige boel in Stadscentrum SuyderSee in Dronten. stempelTijdens het event #Tulpie staat de tulp centraal. Kom zelf een bosje plukken of stap in voor de Tulpenroute! 

Lees meer...

Na 56 jaar komt er op 31 maart a.s. een einde aan het tijdperk ‘Hafkamp Modeschoenen’ in Dronten. Hafkamp ModeschoenenAls een van de
eerste detaillisten trok de familie Hafkamp in 1962 vanuit het Gelderse Loenen naar het nieuwe land. Vanaf volgende week is Elferink Schoenen de nieuwe eigenaar van de schoenenmodezaak in De Redepassage in Dronten. 

Lees meer...

Aan De Kiel in Stadscentrum SuyderSee heeft burgemeester Aat de Jonge IMG 20180322 WA0003donderdagavond 22 maart jl. de officiële opening verricht van KiK. 

Lees meer...

Het voorjaar staat voor de deur, dus wat trek ik aan? Zowel vrouwen als mannen slagen bij Brothers Jeans. brothers
En niet alleen voor een mooie spijkerbroek, ook voor een stoere outfit. Wil je iets dat bij past? Kom dan langs!

Lees meer...

Met keuze uit 28 biertjes, 14 wijnen en 9 whisky’s is het altijd genieten in Café ’t Raedthuys. readhuysSinds februari is het Meerpaalplein een fijne kroeg rijker. Oh ja, en blijf vooral even gezellig een hapje mee-eten.

Lees meer...

“KiK biedt veel waar voor uw geld” is de sleutel tot succes van KiK. De textieldiscounter opent het 36e filiaal in Nederland.  kik logo
Vanaf 23 maart 2018 kunnen koopjesjagers bij KiK aan De Kiel 35 in Dronten hun hart ophalen. 

Lees meer...

De D-Reizen winkel aan de Kop van het Ruim in Dronten bestaat dit jaar alweer 15 jaar. Een hecht en professioneel teamdreizenvan drie ervaren reisspecialisten heeft in al die tijd al duizenden mensen geholpen met het vervullen van hun reisdromen.

Lees meer...

Zoek in onze website

Advies openingstijden

  • Maandag13.00 - 18.00
  • Dinsdag9.00 - 18.00
  • Woensdag9.00 - 18.00
  • Donderdag9.00 - 18.00
  • Vrijdag9.00 - 21.00
  • Zaterdag9.00 - 17.00
  • Koopzondag12.00 - 17.00