Beeldig SuyderSee! Standbeelden event

5 september 2018

30 september, tijd om te shoppen! Maar wat zie ik daar?…

Het centrum van Dronten ontvangt koopzondag 30 september een aantal bijzondere gasten. Stadscentrum SuyderSee is deze zondag namelijk het podium voor straatkunstenaars vanuit heel Nederland die optreden als levend standbeeld. Om 12.00 uur gaat het Levende Standbeelden Event van start en laten in het centrum tientallen levende standbeelden hun talent zien. Geniet van klassieke ‘stilstaande’ beelden, bijzondere interactieve beeldenacts, knotsgekke straatartiesten en fantasievolle typetjes.

Steengoed

Stilstaan, niet met je ogen knipperen, je vooral niet afleiden, maar intussen het publiek vermaken. Makkelijk om een levend standbeeld te zijn? Vergeet het maar. Voor de allerbeste beelden is het heuse topsport. Al vele jaren vormen levende standbeelden dé trekker in dorp en stad.  Zo ook in Dronten, waar op zondag 30 september het Levende Standbeelden Event gaat plaatsvinden.


Praktisch

Het Levende Standbeelden Event vindt plaats tussen 12.00 en 17.00 uur. De toegang is gratis.
De standbeelden staan opgesteld op diverse plekken in het centrum en overlappen elkaar qua tijd. In totaal nemen ongeveer 10-12 levende standbeelden hun plaats in.

Naast deze levende standbeelden zullen de winkels geopend zijn en kun je bij de gastvrije horeca terecht voor een hapje en/of drankje.