’Big aláááf’ bij Big Bazar Dronten

22 februari 2019

Of je nu nog snel flessen met schoonmaakazijn nodig hebt, enkele sportdrankjes in huis haalt of speelgoed als cadeautje wilt shoppen, bij Big Bazar aan De Reling slaag je altijd. En om het nog gekker te maken, ook voor je Carnavals-outfit vind je van alles in de ruime zaak.

Filiaalmanager Barry Wezenberg loopt met ons door de winkel, die in 2014 in Dronten startte. Naar schatting zo’n 5.000 verschillende artikelen passeren de revue in alle stellingen. En dan te bedenken dat daarvan wekelijks 150 artikelen vernieuwd worden. “Ons assortiment is breed waarbij we vijf pijlers hanteren: schoonmaakspullen, persoonlijke verzorging, eten&drinken, speelgoed en een actualiteit. Die actualiteit is nu bijvoorbeeld carnaval, maar kan ook bestaan uit artikelen voor Valentijn, Pasen of tuinbeleving.”

Alles voor de feestliefhebber

Voor Carnaval (1-5 maart) heeft de winkel onder de slogan ‘Big Aláááf’ van alles liggen voor de feestliefhebber. Van pruiken en feestkledij voor jong en oud tot schmink, feestneuzen en -brillen, glitters, serpentines, confetti en zelfs confettikannonnen. “Met dergelijke artikelen willen wij onze klanten verrassen. Omdat we vooral veel grote partijen inkopen, kunnen we relatief voordelig aanbieden. Maar we letten er wel op dat we het ook netjes etaleren en het aantrekkelijk presenteren.”

Van A-merken tot budgetvoordeel

Het succes van de Big Bazar zit volgens Wezenberg in de enorme keuze. “Klanten weten ons te vinden voor de schoonmaakartikelen, maar pakken ook net zo gemakkelijk fietsaccessoires of motorolie mee. Of wat te denken van de speeltjes voor honden of katten. Voor veel mensen is de folder een belangrijk middel om even langs te komen. Je hebt bij veel van onze producten de keuze uit budgetproducten en A-merken, maar je betaalt er nooit te veel voor.”