Blij verrast met de gewonnen e-bikes

15 januari 2022

In december maakte elke klant van stadscentrum SuyderSee met de actie Winkel&Win kans op mooie prijzen. Zo’n honderd prijzen hebben we namens onze winkeliers mogen uitreiken. Met als klap op de vuurpijl twee e-bikes, die op 15 januari uitgereikt werden. Wie zijn de winnaars?

Jan de Boer (69) uit Dronten is blij verrast met zijn gewonnen elektrische Gazelle. “Het is geweldig als je hoort dat je de winnaar bent. We winkelen vaak in SuyderSee en hadden dan ook een aantal winkaarten ingeleverd. Toch was deze prijs een grote verrassing, want we winnen nooit wat.”

“Bofkont”

Josien van Veelen (75) uit Biddinghuizen had er helemaal niet op gerekend, bekent ze: “Ik heb met maar twee winkaarten meegedaan. Verder winkel ik trouwens graag in Dronten, hoor. Alles is er lekker overzichtelijk en ik word altijd goed geholpen. Vooral voel ik me nu een echte bofkont. In mijn leven heb ik alleen maar een paar keer een taart gewonnen.”

“Luxeprobleem”

De heer De Boer houdt zeker van fietsen, maar heeft nu een luxeprobleem. Hij en zijn vrouw hebben vorig jaar namelijk net nieuwe tweewielers gekocht. “Geen e-bikes, want daar voelden we ons nog te fit voor. Zelfs in Zuid-Limburg fietsen we op eigen kracht de heuvels op. Maar met een elektrische fiets gaat het allemaal natuurlijk wel gemakkelijker.”

“Lievelingskleur”

Mevrouw Van Veelen had ook nog geen e-bike, maar ze ziet zichzelf helemaal zitten op de nieuwe fiets: “Het mooie blauw is ook nog eens mijn lievelingskleur. Straks in het voorjaar ga ik er vast en zeker mee op pad, ook naar SuyderSee. Die afstand is ideaal met trapondersteuning.”