D-reizen helpt je graag verder

28 juni 2019

Zoek je nog een zonvakantie voor deze zomer, loop dan gewoon even binnen bij D-reizen in stadscentrum SuyderSee in Dronten. Maar ook voor een leuke stedentrip, rondreis of autovakantie helpen de vier adviseurs van de Nederlandse reisorganisatie je graag.

De telefoon rinkelt en bezoekers met vragen druppelen binnen in de winkel aan de Kop van het Ruim. Suzanne, Dafne, Ramazan en Nanette helpen de klanten graag verder. Suzanne: “Natuurlijk vind je op internet mooie bestemmingen, maar veel mensen weten door het aanbod niet meer wat het beste bij hen past. Ook op onze site vind je een groot aanbod, maar juist voor dat persoonlijke advies komen ze bij ons. Door goed door te vragen, wat ze belangrijk vinden, wat ze willen doen en wat hun budget is, helpen wij ze met het vinden van een passende reis. Wij kunnen uit onze eigen vakantie-ervaringen en studiereizen over de hele wereld vertellen wat die trip inhoudt.”

Rondreizen in Amerika

D-reizen (sinds 1965) is vernoemd naar supermarkt Dirk van der Broek als toenmalig reisaanbieder. Met 240 vestigingen is de grootste onafhankelijke reisaanbieder van Nederland. Zelf reizen en trips organiseren doet D-reizen niet; ze combineert de mogelijkheden van zo’n 150 reisorganisaties en biedt die aan de klant aan, van een vliegticket, autohuur en hotelovernachting en excursie tot volledig samengestelde reizen. “Populaire zonbestemmingen in Europa zijn nog steeds Turkije, Spanje en Portugal. Buiten Europa zijn Amerika en Canada in trek om met een camper te doorkruisen. Maar ook het Caraïbisch gebied en de Verenigde Arabische Emiraten en Dubai zijn hot.”

 “Wij lossen het voor je op”

De klanten zijn van alle leeftijden, weet Suzanne: “Van senioren die nog nooit gevlogen hebben tot  jongeren die een strandvakantie zoeken, maar ook jeugd die juist voor een culturele trip gaat. Overal kunnen wij in meezoeken en een offerte voor samenstellen.” D-reizen rekent
€40,50 servicekosten; dat soortgelijk bedrag betaal je anders bij de reisorganisatie aan boekingskosten. “Ons voordeel is dat wij jouw contactpersoon zijn gedurende de reis. Wij lossen het voor je op, mocht er zich een probleem voordoen met een accommodatie of vervoer. Wel zo fijn als je op reis bent.”

Op de foto v.l.n.r. Dafne, Ramazan, Nannette en Suzanne

D-reizen
Kop van het Ruim 89
www.d-reizen.nl