De kerstkeuze is reuze bij Keurslager Klaver

9 december 2021

Gourmetten, een rollade, wild, of vegetarisch? Alle smaken worden deze Kerst bediend bij Klaas de Wal van Keurslager Klaver aan Het Ruim. Moraal: “Mensen kiezen voor gemak en vermoedelijk ook voor kleinere hoeveelheden, omdat je nu eenmaal met weinig gasten aan tafel zit.”

Wat snijden we met Kerst aan?

“Neem onze gevulde rollades met cranberry of pijnboompitten, goed en gemakkelijk te bereiden. En natuurlijk hebben we weer verschillende gourmetpakketten, die je snel op tafel hebt, natuurlijk met een mooi biefstukje, kipfilet, tartaartjes, hamburgertjes en shoarmavlees, of zelfs met varkenshaas. Dat gecombineerd met onze vlees-, vis- en scharrelsalades en sauzen maakt het compleet. Eventueel gebruik je het op onze smikkelstenen. Voor ieder wat wils, meestal allergenenvrij.”

Wat voor moois heb je nog meer liggen?

“Dan kun je aan een mooi stuk wild denken, van ree en zwijn tot gans en edelhert. Dat vraagt wat voorbereiding, maar je proeft het echt. Of maak in je eigen keuken onze ajam pangang kippendijcake eens, met vlees van het lokale Oranjehoen. Het recept en alle ingrediënten kun je gewoon bij ons op de site en in de winkel vinden.”

En als je toch voor gemak kiest?

“Ons kerstmenu is dan ideaal, waarbij je een voor-, hoofd- en bijgerecht kiest, plus een soepje en dessert. De variatie daarbinnen is groot, met wild of een vegetarische jachtschotel. Alles geserveerd met stokbrood en kruidenboter. Al trek? Bestel dan via de webshop van de Keurslager. Dan weten we zeker dat je dis gevuld is!”