Geknipt voor stadscentrum SuyderSee

19 maart 2024

Vijfentwintig jaar werkte Audrey Duitscher bij kapsalon Hairfriends in stadscentrum SuyderSee, toen ze vier jaar geleden de zaak overnam. De herkenbare en onderscheidende industriële inrichting, hield ze nog even gelijk. Haar doel was namelijk om alle trouwe klanten te blijven helpen met het team van enthousiaste kapsters. Inmiddels begon het bij Audrey ook wel wat te kriebelen… “Het was zeker een mooie zaak, maar ik zocht naar iets nieuws, iets eigens. Iets wat meer bij mij én ons team paste.”

Samen met Böhmer Project in Dronten werden haar dromen omgezet in schetsen. “En dan kom je op een moment dat je ziet: dit is het”, vertelt Audrey met een brede glimlach. Het nieuwe ontwerp straalt meer sfeer en warmte uit. De oudroze tegeltjes aan de muur zijn een sfeerbepalend element, wat ondersteund wordt met meubels in hout- en betonlook én mooie planten. “Een prachtig geheel, vind je niet?” Een vraag die we alleen met ‘ja’ kunnen beantwoorden.

De klanten – die vaak al jarenlang bij Hairfriends komen – zijn volgens Audrey ook enthousiast. “Iemand vertelde zelfs dat ze zich nu nóg meer welkom voelt. Een groot compliment.” En ook haar team, die ze betrokken heeft bij de totstandkoming van het interieur, geniet van hun nieuwe werkomgeving. “Ze waren het unaniem eens over de roze tegeltjes”, lacht Audrey.

Niet alleen de kapsalon kreeg een opfrisbeurt, ook de huisstijl is vernieuwd. “Voor de naam ‘Hairfriends’ heb ik een chique maar stoer woordmerk gekozen, dat heel goed past bij mij én de kapsalon.” Ben je benieuwd naar de sfeer van de kapsalon? Het enige dat we je kunnen adviseren, is om zelf maar eens te kijken.