Genieten bij en met Gavi, dat is lifestyle

9 mei 2017

Gavi Wijninkopers is een van de deelnemers van het Lifestyle & Beauty Event. Waarom? “Omdat je bij ons heerlijke en mooie producten vindt, die je kunt proeven en beleven. Daar willen we iedereen van laten genieten!”

Eigenaren Marco en Jonquille Schepel zien het event als mooie aanvulling op het winkelaanbod in stadscentrum SuyderSee. De eerste editie van vorig jaar smaakte naar meer. Komende zaterdag 13 mei laat Gavi het winkelend publiek proeven van de lekkerste koffies, cappuccino’s, espresso’s en lattes. “Allemaal van heerlijke koffiebonen van het regionale merk Mocca d’Or en bereid door onze barista’s Paul en Silko.”

Kaas en chocola voor moederdag

Maar ook binnen heeft Gavi genoeg verleidelijke en mooie producten. Wat te denken van de 400 verschillende wijnen. Schenk je eigen wijntje eens uit de handige en unieke wijnkast en laat je verrassen. Of denk eens aan de lekkerste kaasjes en chocolaatjes die heel goed samengaan met een glas wijn of kop koffie. Marco en Jonquille, maar ook hun medewerkers (waarvan Marit, Lars en Silko op de foto) helpen je graag verder. Eventueel met een leuke verrassing voor moederdag.

Lekker lang tafelen met beef uit Argentinië

En mocht je ’s avonds nog trek hebben in een lekker stukje vlees, dan ben je naast de vrijdagavond vanaf nu ook op de zaterdagavond op je plek bij Gavi Lokaal. “Het wijnhuis Salentein uit Argentinië, waar wij ook wijnen van betrekken, heeft ook een grote kudde vleesrunderen”, vertelt Marco. “365 dagen per jaar lopen ze buiten. Ze eten niks anders dan puur gras, en dat proef je in dit malse beef terug. Gecombineerd met een mooie rode Salentein Malbec staat er dan iets heerlijks op tafel.” Die avondbeleving slaat aan, weet Marco, in heel Dronten. Je ziet steeds vaker mensen een terrasje pakken, of lekker uit eten gaan. Bij die lifestyle-trend sluiten we graag aan.”