“Kijk eens binnen bij Böhmer, omdat elk mens en huis uniek is”

3 december 2020

Echt iets bijzonders shoppen voor in je woning? Loop dan eens binnen bij Böhmer Project aan de Redepassage! Je weet wel, de conceptstore met Makelaardij Carpe Diem, hypotheekadviseur Jan Schelhaas en Decoratief Stucadoorsbedrijf Frens in the house. 

Strakke vazen, sfeervolle lampen, levensechte zijdebloemen, bloemrijke kussens: je hebt volop keuze aan bijzondere decoratieve artikelen in de huiselijke conceptstore van Carpe Diem Makelaardij. En als je even wilt zitten, doe dat dan gerust op een van de fraaie stoelen of fijne banken. Overigens, die kun je ook kopen!

Vanuit de werkplaats in de mini-showroom 
“Maar als het op is, is het op”, stelt Nina Lukassen die samen met haar zus Fem eigenaar is van Böhmer dat hun ouders hebben opgericht. “In onze werkplaats in de Houtwijk maken onze medewerkers de keukens, kasten en tafels gemaakt waarvan sommige producten in de conceptstore een mooie etalage vinden. En deze mini-showroom richten we dan verder in met spullen die wij mooi vinden én die je weer bij ons kunt kopen. Voor jezelf, of om als cadeau weg te geven.” 

“Een mooie lamp voor mijn nieuwe woning”
“Veel klanten lopen regelmatig langs, omdat ze weten dat er elke twee weken nieuwe artikelen staan”, vertelt Hester Schelhaas van Makelaardij Carpe Diem. “Anderen komen langs voor een woning of hypotheekadvies, maar kijken dan ook even rond tussen de interieurartikelen.” Nina vult haar conceptstore-collega aan: “Dan kopen ze misschien die leuke vaas, of ze laten zich inspireren met de gedachte dat die lamp of tafel straks prachtig in hun nieuwe woning past. Iets voor je interieur kopen doe je immers niet zomaar, dat is een heel bewuste aankoop, waar je een goed gevoel bij moet krijgen. Dat snappen we; iedereen is uniek en heeft unieke wensen.”

Of toch een restyle van je huis…
En mocht je je huis helemaal willen restylen, dan helpen de interieurarchitecten Fem en Nina je ook graag met een totaaladvies voor je woning. “We denken graag met de klant mee over zijn of haar inrichting, of het nu vanaf de bouw is, of dat het om een andere kleur wand gaat. Een interieur moet kloppen! En soms begint dat al met een mooi accessoire.”

Actietip: als je je huis nu te koop aanbiedt bij Carpe Diem, ontvang je een waardebon ter waarde van 150 euro om te besteden bij Böhmer.