Klif18 rolt in april de nieuwe rode loper uit

29 maart 2019

Het voorjaar is officieel begonnen. En eigenaren Helmig en zoon Dominique van de Wetering van Klif18 sport Dronten weten wat dat betekent: “Mensen willen weer naar buiten, lekker bewegen. Wij hebben alles in huis voor het buitensportseizoen; en in verband met onze verhuizing naar Het Ruim 35 bieden we nu een leuke stapelkorting.” Dat wordt rennen!

Na tien jaar op de huidige locatie aan Het Ruim schuift Klif18 sport Dronten in de loop van april op naar Het Ruim 35, vijftig meter verderop. “Het is net wat compacter, maar daar kunnen we wat efficiënter omgaan met onze inrichting en aanbod. En dankzij de samenwerking met onze Urker vestiging kunnen we onderling snel leveren.”

”Sport leeft in Dronten”

Op het gebied van voetbal, hockey, running en fitness/training heeft Klif18 sport Dronten alles in huis. Daarnaast hebben ze ook een groot aanbod in diverse andere sporten . “Je ziet dat veel sporters na het zaalseizoen weer iets nieuws zoeken voor het buitenseizoen”, vertelt Helmig. “Nieuwe schoenen bijvoorbeeld en accessoires, zoals scheenbeschermers, tennisballen en hartslagmeters. Maar ook voor wandelschoenen en zomerse slippers kun je bij ons terecht.” Sport leeft volop in Dronten, vinden de eigenaren, die zelf ook jaren aan voetbal en atletiek hebben gedaan. “Kijk naar de verschillende verenigingen; eigenlijk elke sport vind je hier.”

New: Adidas-hockeylijn

Met diverse sportverenigingen in de gemeente Dronten werkt Klif18 sport Dronten samen om sporters er sportief bij te laten lopen. Denk aan BAS, Swift, ASVD, ATC Swifterbant en hockeyvereniging MHC Flevoland. “Speciaal voor de hockeysport presenteren we het merk Adidas, met de nieuwste sticks, schoenen en accessoires voor het nieuwe hockeyseizoen die met name bij de jeugd heel populair is. Zo laten we ons aanbod meelopen met de trends. Zo zie je nu welke voetballer het momenteel goed doet bij de jongste jeugd: ze willen vooral de Neymar, de Messi of de Ronaldo.”

Loopfilm en -analyse voor runners

Helmig van de Wetering merkt dat veel klanten nog graag eerst willen zien, voelen en passen wat ze kopen. “En bij sportbeoefening is goed advies natuurlijk extra belangrijk. Zo maken we voor runners een loopanalyse om het ideale schoeisel op af te stemmen. Dat is onze meerwaarde.” De rode atletiekbaan in de huidige locatie wil Helmig straks in een andere vorm ook op de nieuwe locatie laten terugkomen. “Het is een herkenbaar element en tegelijk een mooi visitekaartje voor een sportief Dronten.”