LinGerie Dronten verhuisd: “Het zit perfect”

21 juni 2018

De nieuwe plek in De Redepassage 22 zit als gegoten. Per 20 juni is LinGerie Dronten verhuisd vanaf Kop van het Ruim naar de andere kant van het stadscentrum: “De loop zit er hier al goed in.”

Klanten schieten haar aan, delen complimenten uit en verkennen de collectie met lingerie, bad-, nacht- en beenmode voor man en vrouw in de winkel. Eigenaresse Safya is blij dat ze haar zaak heeft kunnen openen na enkele drukke dagen verhuizen en herinrichten. “Hoewel dit een beetje kleiner is, konden we eigenlijk al onze kleding en de inrichting hier goed in kwijt. En het voelt goed.”

Voor sport, dagelijks gebruik of romantiek?

“We zijn een exclusieve speciaalzaak voor elke vrouw én man”, aldus Safya. Alle medewerksters zijn erkende Lingerie specialisten. “Onze kennis zit in een goede meting en eerlijk advies. Met welk doel koop je het product? Voor sport, dagelijks gebruik of romantiek?” De pasvorm en het comfort maken het verschil. Ook helpt Safya veel vrouwen uit de wijde regio met een borstprothese aan een perfect zittende oplossing om de symmetrie mooi terug te brengen.

Passen, voelen en beleven

De juiste lingerie zorgt voor een mooi silhouet van het lichaam. Maar elke vrouw is anders. Wat bij de ene vrouw perfect staat, past een ander misschien niet goed. “Veel vrouwen vinden het prettig dat we duidelijk uitleggen waarom we iets wel of niet goed vinden zitten.” Ook via de online webshop biedt LinGerie Dronten haar producten aan, maar de meeste klanten voelen en beleven het liever in de winkel.

Badmode in alle kleuren en uitsneden

Met alleen maar A-merken, zoals Prima Donna, Marlies Dekkers, Marie Jo, Chantelle en Felina heeft LinGerie Dronten mooie waar in allerhande kleuren en snits in huis. Mannen gaan vaak weer voor shorts, badmode of ondermode van Calvin Klein, Hom, Mey en Björn Borg. Het zomerseizoen is weer begonnen, dus de badmode inclusief accessoires, zoals badlakens, slippers en sandalen, heeft ook een prominente plek. Van mooie merken, zoals Sunflair, Prima Donna, Cyell, Marlies Dekkers, Seafolly en Marie Jo, hebben wij de bijna complete serie in huis. Na vijftien jaar ervaring weten wij wel wat klanten mooi vinden.”

LinGerie Dronten
De Redepassage 22 Dronten
8254 KD
0321 – 315 748