Proef de smaak van SuyderSee tijdens het Food Event

1 juli 2018

Op zaterdag 7 juli staat stadscentrum SuyderSee in Dronten in het teken van het Food Event. Na het succes van voorgaande jaren hebben zeventien food-gerelateerde ondernemers wederom een verfijnde smaakroute georganiseerd.

Het Food Event start om 11.00 uur en loopt door tot 17.00 uur. Op de terrasjes en bij de kraampjes kunnen de bezoekers van stadscentrum SuyderSee kennis maken met de vele smaken van heerlijke proeverijtjes. Niet alleen de horecaondernemers doen mee, maar ook supermarkten en de groente-, brood-, vlees-, wijn- en kaasspecialisten in het stadscentrum presenteren hun beste waren.

Flyer met food-belevenissen

Bezoekers van stadscentrum SuyderSee ontvangen een flyer met daarop een overzicht van de smaakroute. Zo weten ze waar ze kunnen genieten van heerlijke (streek)gerechtjes, verrassende proeverijen, verfijnde food-belevenissen en verfrissende drankjes. Bij elke deelnemende winkel of kraam krijgt de klant uitleg en kan men het daarna proeven of natuurlijk kopen om er thuis van te genieten. Uiteraard zijn de terrassen geopend voor een kop koffie of een lunch.

Mini-Food Events voor de kinderen

Speciaal voor kinderen zijn er ook enkele mini-Food Events. Kids kunnen popcakes maken, donuts pimpen of een heuse workshop cupcakes doen bij de Hema. Om het event nog meer op smaak te brengen, zorgen de zingende koks en het Duo Black & White voor een muzikaal sausje.

Stadscentrum SuyderSee in Dronten organiseerde eerder dit jaar al het Lifestyle & Beauty Event. Op 7 oktober organiseert ze het grootse Fashion Event. Kijk voor het overzicht van alle activiteiten en events op de website onder agenda of op www.facebook.com/suyderseedronten.