SuyderSee Fashion Event

17 september 2018

SuyderSee Fashion Event brengt de nieuwste modetrends naar de catwalk

Inspiratie nodig om er dit najaar en de komende winter weer helemaal up to date bij te lopen? Kom dan zaterdag 6 oktober naar stadscentrum SuyderSee. Vanaf 11.00 uur ben je live toeschouwer van de vierde editie van het SuyderSee Fashion Event in Dronten; een mode-evenement boordevol inspiratie, fashion en lifestyle!

Fashionshows op de catwalk

Op een lange rode loper presenteren de ondernemers uit stadscentrum SuyderSee de nieuwste mode en fashion tijdens vier wervelende modeshows. Naast fashion is er volop aandacht voor schoen- en haarmode en accessoires. Alle mode-must haves voor de herfst en winter komen voorbij, zowel voor dames, heren en kids. De modeshows vinden plaats om 11.00 uur, 13.00 uur, 14.00 uur en 16.00 uur.

Model voor één dag

Bijzonder aan het lokale Fashion Event is dat alle modellen aangedragen zijn door de winkels. Gewoon, mensen zoals jij en ik met doorsnee maten. En omdat ze uit de omgeving komen, is de herkenbaarheid voor het publiek nóg groter.

Activiteiten en aanbiedingen in winkels

Kom ook naar het Fashion Event en spot de allernieuwste modetrends. Heb je volop ideeën opgedaan, dan shop je jouw najaarsoutfit meteen in stadscentrum SuyderSee! Daarnaast organiseren de winkeliers deze zaterdag in hun winkel extra activiteiten of hebben ze extra mooie aanbiedingen voor je. Houd de website in de gaten of ga op ontdekking in de winkels.