Takko, mooi voor jou, goed voor je portemonnee!

18 februari 2022

Betaalbare kleding voor het hele gezin? Echt wel: met prijzen van € 2,99 (sokken) tot 70 euro (winterjas) kun je niet om de Takko aan Het Ruim heen. Bedrijfsleidster Stefanie ter Horst doet een rondje met ons door de winkel.

Takko Fashion (opgericht in 1982) heeft 2.000 winkels in 17 Europese landen. De Takko in Dronten bestaat sinds 2013, en zolang werkt Stefanie er ook. Sinds een paar jaar is ze bedrijfsleidster van de zaak in een team van zes personen. “Elke dag is weer anders, waarbij de omgang met onze klanten het plezierig maakt. Natuurlijk maken de positieve reacties over onze collectie en adviezen het ‘t leukst.”

…plus nog eens 20% korting!

Van babykleding en kindermode tot dames- en herenkleding voor volwassenen met bijpassende accessoires, het is allemaal te vinden bij Takko. Van basics tot sportief – “Wist je dat we ook sportkleding hebben?” – en plus-size mode voor dames. “Voor iedereen hebben we dus wel iets passends”, vertelt Stefanie. “Onze kracht is onze prijs-kwaliteitverhouding. Voor elke portemonnee hebben we wel wat in de winkel.” En met de stempelkaartactie – bij elke vijf euro een stempel; bij acht stempels een volle kaart – krijg je daarover ook nog eens 20% korting op je gehele aankoop.

Roze voor de mode, basics voor altijd 

De trends voor dit voorjaar vind je ook bij Takko, laat Stefanie zien: “Roze is bijvoorbeeld de modekleur dit jaar. Zalmroze voor de mannen, felroze voor vrouwen. Naast deze knalkleuren zijn er nog de prints met bloemen, of wat ook leuk is, asymmetrisch geprinte kleding en oversized kledij, zoals baggy jeans, die het modebeeld kleuren. Maar natuurlijk hebben we ook nog de basic jeans, blouses en truien die altijd populair blijven. Die effen tops en shirts blijven toch onze hardlopers. ”

Takko, helemaal op de plek in SuyderSee

Takko past volgens Stefanie mooi in het winkelaanbod van stadscentrum SuyderSee. “Ons kleding is volgens de laatste mode, voor het hele gezin en afgestemd op de Nederlandse smaak en maat. En daarnaast zijn wij gewoon goed betaalbaar voor iedereen!”