Doe de Tulpenspeurtocht

8 april 2022

Hét Nederlandse lentesymbool is de tulp. Rondom Dronten kunnen we er volop van genieten, maar ook in stadscentrum SuyderSee vind je de komende weken deze prachtige bloemen. Als je maar goed zoekt…!

Want van woensdag 13 april t/m donderdag 5 mei kun je meedoen met de Tulpenspeurtocht. Bij een groot aantal winkels in stadscentrum SuyderSee hangt een sticker met vijf kleurrijke tulpen voor het raam, waaronder de kersverse Dronter tulp ‘Polder Pink’.

Aan jong en oud de vraag: hoeveel tulpen hangen er in totaal in de etalages in SuyderSee en aan het Meerpaalplein? Je antwoord kun je vanaf woensdag 13 april kwijt via het formulier op deze site. Degene die het juiste aantal raadt, wint vier kaarten voor Walibi. Bij meer juiste inzendingen gaan we loten.

Kijktip – Tulpenroute Flevoland

Van 16 april t/m 7 mei kun je genieten van Tulpenroute Flevoland. Er zijn fietsroutes, een wandelroute en autoroutes uitgezet in het buitengebied van de gemeenten Dronten, Lelystad, Zeewolde en Almere. Meer weten over de route? Check https://tulpenrouteflevoland.nl/.