‘Be your own kind of beautiful’ – at Eve’s

2 oktober 2017

Model worden namens at Eve’s, daarvoor meldden zich maar liefst twintig klanten van de damesmodeboetiek. Vier uitverkozen klanten van de trendy shop lopen mee in het Fashion Event, onderscheidend in stofstructuur, contrast en kleur.

Eigenaresse Eva Vanbijlevelt – vergezeld door haar Engelse bulldog Guusje – geniet van dat enthousiasme van haar klanten. “Ik vind het leuk dat ze zo betrokken zijn. Sowieso valt me op dat het aantal posts op Facebook en Instagram veel geliked en gedeeld wordt. Ik denk dat mijn persoonlijke benadering en dingen die ik deel, daaraan bijdragen. Overigens ben ik niet zo van de win-acties; het liefst heb ik de interactie in de winkel.”

De wollen cap als trendy accessoire

Direct vanaf de Modemanagement-opleiding startte de Drontense in 2011 haar droomzaak, in Scandinavische stijl. Klein en toegankelijk, met de markante appelboom middenin de winkel. “Mijn doel, toch een beetje de stadse stijl naar het dorp brengen. Ik voel me thuis in Dronten, en ik denk dat at Eve’s qua modeboetiek wel iets extra’s kan brengen.” Zoals de wollen cap, die in het modebeeld de hoedjes is opgevolgd als trendy accessoire.

Eigenheid in structuren en contrasten

Mooie materialen en contrasten, dat is Eva op het lijf geschreven. “Ik koop enkel kleding die ik zelf ook zou aantrekken. Als een half jaar later de collectie dan binnen is en ik iemand er blij mee maak, raakt dat me.” Combinaties zoekt ze vooral in contrasterende materialen, zoals wol en leer, zijde en satijn. Prints vind je in beperkte mate. “Ik zoek het vooral in verschillende structuren en kleuren. Daarmee kan je oneindig variëren; een outfit kan je met een kleine twist binnen een seconde een heel ander eigenheid bezorgen. Als ik een vrouw zo’n touch kan geven, vind ik dat cool.” Het krijtbord aan de muur zegt alles: ‘Be your own kind of beautiful’.

At Eve’e
DeReling 9, Dronten
Tel. 0321 – 841 634
www.fashionateves.nl