Bestel de Paasbrunch-box van Holland voor een vrolijk Pasen thuis

22 maart 2021

Wie is onze gastheer?

Holland, gevestigd aan De Rede 11 sinds 2006. Daan Wieman werkt hier samen met zijn collega’s van de keuken en bediening. Samen zorgen ze voor die gezellige beleving waar de gasten kunnen genieten van veel meer dan pannenkoeken. Omdat het nu niet mogelijk is om gasten te ontvangen, brengen ze Holland bij je thuis met Pasen. 

Waarmee gaan jullie ons verrassen?

“Met de Paasbrunch-box voor 2 personen. Met hierin ‘de special’ Boffers met gerookte zalm, hartige taartjes (vega), boerenyoghurt met vers fruit en granola en onze ambachtelijke bonbons. Wij bezorgen deze vrolijke en zelf samengestelde box bij je thuis op 1e of 2e Paasdag, wat jij wilt.”

Is er een link met jullie pannenkoeken?

“Dat is de Boffer. Dit is een gestapelde, luchtig mini-pannenkoekje geserveerd met gerookte zalm. Het is light en lekker gezond, helemaal in combinatie met de boerenyoghurt en fruit.”

Wat is de paasgedachte erachter?

“Samen genieten is gewoon gezellig en extra leuk om dat in deze tijd thuis te doen. Maak van Pasen een feestelijk moment met de Paasbox als brunch. Overigens kunnen we voor de kinderen het menu een beetje aanpassen; Boffers met chocopasta en noten of Boffers met vers fruit is ook mogelijk.”

Wat was jullie inspiratie?

“Vorig jaar hebben we iets vergelijkbaars gedaan met Moederdag. Daar kwamen een Borrelbox, een SIntbox, een Kerstbox en een Valentijnbox bij. Zo kunnen we iets speciaals creëren voor onze gasten op de feestelijke momenten. Gelukkig wordt er ook veel van onze kaart voor thuis besteld en afgehaald en daar zijn we heel dankbaar voor. Dit is extra leuk om erbij te doen. Via Facebook en Instagram krijgen we al veel leuke en persoonlijke reacties van klanten die al besteld hebben.” 

Wat belooft het voorjaar?

“Dat is ons ambachtelijk schepijs uit onze ijswinkel. Als take-away in je hand of voor thuis te bestellen. Ons schepijs bijvoorbeeld kunnen we leveren in een verpakking van zes of twaalf bollen, waar je thuis een proeverij op tafel mee neerzet. Nieuw zijn straks onze ijscoupes waarvan, zodra het weer mag, je heerlijk kunt genieten op ons terras. Mijn ijs-tip? Dat is de witte-chocolade met framboos. Onze ijs-smaken worden gemaakt met 100% pure ingrediënten. En dat proef je.”

Nog een paaswens?

“Het is jammer dat de horeca haar gasten nog niet kan ontvangen, want dat doen we het liefste maar we blijven positief en kijken naar wat wel kan. Zoals nu onze gasten een vrolijk Pasen bezorgen.”

Zin in zo’n lekkere Paasbrunch-box? Geef je bestelling via haar socials of telefonisch uiterlijk op 3 april 2021 door aan Holland. Of kijk op https://hollandpannenkoeken.nl/dronten.